Conferinte

The Global Leadership Summit

Suntem foarte aproape de lansarea celei de-a 4-a editii a Summitului global de conducere din Romania.

Summitul global de conducere este o miscare de urmasi ai lui Cristos seriosi, devotati, dedicati ducerii mesajului transformator, de rascumparare si restaurare, al lui Cristos, catre lumea noastra decazuta, prin puterea bisericii locale.

Caracterizati de o diversitate uimitoare de culturi, etnii, limbi, denominatii si vocatii, acesti lideri sunt uniti de dedicarea lor pentru a maximiza impactul pozitiv al conducerii lor, in ciuda a cat este de mare sau de mica sfera lor de influenta.

Summitul este conceput sa te inspire, sa te provoace si sa te echipeze pentru rolul unic pe care Dumnezeu te-a chemat sa il joci in planul Sau de rascumparare si restaurare a lumii noastre decazute.

Pe masura ce Dumnezeu te convinge, ne rugam si speram sa fii alaturi de noi! Ne mai desparte un timp relativ scurt de Summitul Global de Conducere 2011.Evenimentul va avea loc in urmatoarele locatii:

Cluj Napoca 21-22 octombrie
Bucuresti 11-12 noiembrie
Craiova 18-19 noiembrie
Hunedoara 25-26 noiembrie
Timisoara 2-3 decembrie

Pentru detalii despre vorbitori, te rugam sa accesezi pagina dedicata evenimentului: www.willowcreek.ro. Pentru a te inscrie, te rugam sa accesezi http://willowcreek.ro/locations.aspCostul/pesoana, pana la 30 septembrie este de 45 LEI (costul acopera participarea la conferinta, cheltuielile administrative si de productie, pauzele de cafea si un sandwich in a doua zi).

Inscrierea se realizeaza individual, pentru fiecare persoana in parte.

Echipa Nationala de Organizare

http://willowcreek.ro/index.asp

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: