Conferinte

Cuvântul ce schimbă o națiune – conferinta Cluj-Napoca – Antiohia

1381605_645075265533027_1738582137_n

23-25 Octombrie de la 10:00 și 18:00 în fiecare zi

Bill Norton s-a intors la Domnul in Olanda, in anul 1970. El a lucrat ca si misionar in Europa de Vest pentru cativa ani, unde si-a intalnit si sotia, Joan, cu care este insurat de 37 de ani Dupa un an de calatorit in America la inceptul anilor ’70, Bill a pastorit o biserica in New York timp de 9 ani, inainte de a intra in slujirea full-time. Bill calatoreste, in prezent, in Statele Unite, slujind in rugaciune si profetic. De asemenea, petrece mult timp lucrand cu diferite slujiri din Europa de Est, Russia, statele Baltice si Sudul Asiei, unde slujeste in profetic si unde este in parteneriat cu apostoli pentru a echipa lideri si pentru a ajuta la nasterea unor biserici noi testamentare. El este autorul cartii “Mantaua rugaciunii”.

Phil Rich este un prooroc apostolic pentru natiuni. Invatarile si predicile lui pline de revelatie sunt urmate de semne si minuni vizibile: tumori care dispar, dinti care au fost umpluti, urechi surde care au auzit -si, cel mai important, multi au fost mantuiti prin slujirea lui. El este fondatorul si directorul scolii Ekklesia pentru Prooroci, care este o scoala intensiva de echipare profetica pe care a infiintat-o in anul 1996. El si sotia lui Connie sunt casatoriti de 26 de ani si au trei copii si cinci nepoti. Cand nu calatoresc, ei locuiesc in Mustang, Oklahoma.

 

Daniel N. Matei este un om al rugaciunii, al credintei si un tata spiritual pt multi. A predicat si a slujit in peste 70 de tari din intreaga lume si a fost misionar in China timp de 5 ani. Dupa ce a trait 11 ani in Texas impreuna cu sotia Doina, si fiica Ramona, in iunie 1990 s-au intors in Timisoara si a infiintat Biserica “Agape”. Avand o viziune clara pentru trezirea spurituala din Romania, prin intermediul Asociatiei Religioase Centrul Crestin Timisoara a mai deschis peste 30 de biserici in toata Romania. In prezent, el este Pastor Senior al Bisericii “Agape” din Timisoara, presedinte si lider apostolic al Asociatiei Religioase Centrul Crestin Timisoara si locuieste cu sotia Doina, in Timisoara. Pe langa lucrarea de apostolie si mentorare din Romania, pastorul Daniel sustine conferinte pentru pastori si lideri in Ungaria, Moldova si Transnistria.

MAI MULTE DETALII AICI.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: