ANUNTURI

Nelu Brie: Barnevernet, ia-ţi mâna de pe copiii noștri! Merg în Piaţa Victoriei, pentru a protesta

NELU BRIESâmbătă, 9 ianuarie 2016, între orele 12.00 – 14.30 voi fi în Bucureşti, în Piaţa Victoriei, pentru a protesta faţă de abuzurile statului norvegian, exercitate prin BARNEVERNET,  împotriva familiei Marius şi Ruth Bodnariu şi a copiilor acestora: Eliana (9 ani), Naomi (7 ani), Matei (5 ani), Ioan (2 ani) şi Ezekiel (4 luni).

Mă voi alătura, împreună cu toată familia mea şi cu peste 200 de sibieni, celor care vor ieşi în stradă pentru a apăra dreptul fundamental al familiei Bodnariu de fi împreună cu cei 5 copii ai lor. Din ziua când am aflat despre tragedia acestei familii am început să mă rog Bunului Dumnezeu pentru binele celor doi părinţi, sfâşiaţi de durere şi disperare – nimeni nu e capabil să poată simţi drama trăită de Ruth şi Marius, când bebeluşul de trei luni le-a fost smuls din braţe, împreună cu copiii mai mari. Am cerut lui Dumnezeu să protejeze minţile şi sufletele vulnerabile ale celor 5 copii de efectele devastatoare ale atentatului la care au fost supuşi prin separarea abuzivă de proprii lor părinţi.

A sosit vremea să ies în stradă ca să protestez public, asemenea lui Mardoheu (Estera 4,1-2), faţă de abuzul, persecuţia religioasă şi nedreptatea făcută acestei familii.

În primul rând, protestez faţă de statul secular-ateu (Norvegia, în cazul nostru), care pretinde dreptul de proprietate peste copiii familiei Bodnariu. Vreau să afirm răspicat că statul nu are drept de stăpân peste copiii noştri; acest drept a fost încredinţat de Dumnezeu părinţilor. Niciun stat de pe faţa pământului nu ştie mai bine decât părinţii care este interesul copiilor lor. Nici o instituţie de stat nu poate pretinde că iubeşte şi îngrijeşte pe copii mai bine decât familia naturală. Vreau să transmit Norvegiei că răpirea copiilor familiei Bodnariu  pentru motive legate de educaţia religioasă (părinţii au fost acuzaţi că învaţă pe copii că Dumnezeu pedepseşte păcatul) şi pe motiv că Eliana şi Naomi au cântat un cântec creştin la şcoală ne arată că între fundamentalismul statului islamic şi fundamentalismul statului „democratic” ateu nu este mare diferenţă. Este inadmisibil ca un stat, care se pretinde a fi civilizat şi apărător al drepturilor omului să interogheze pe copii cu scopul de a le smulge declaraţii care să-i incrimineze pe părinţi, şi care să conducă la separarea copiilor de căldura căminului familiei. Trebuie să strigăm răspicat împotriva dictaturii statului secular ateu, care în timp ce se pretinde a fi democratic, se comportă ca un stat totalitar.

În al doilea rând, ies în stradă pentru a protesta faţă de abuzurile comise de Barnevernet, o instituţie care ascunde ceva putred, care în numele „interesului superior al copilului” abuzează în mod grosolan dreptul copilului de a simţi dragostea părinţilor şi de a fi împreună cu fraţii lui. Când au fost abuzaţi copiii familiei Bodnariu – când au fost educaţi în spiritul credinţei creştine în sânul familiei sau acum, când au fost furaţi de la părinţi şi separaţi unii de alţii, pentru a fi încredinţaţi unor familii, care numai Dumnezeu ştie ce valori, stil de viaţă şi credinţe mai au? Cine poate măsura traumele psihice, spirituale şi fizice suferite de copiii răpiţi fără motiv temeinic, fără anchetă socială, fără a permite părinţilor să se apere şi fără a permite copiilor să se vadă între ei? Barnevernet a dovedit că are o agendă ascunsă şi că urmărește interese oculte când a răpit copiii familiei Bodnariu fără o anchetă socială prealabilă, când a interogat pe Marius Bodnariu fără a-i oferi un translator, când a ameninţat familia să nu contacteze un avocat sau ambasada, când a făcut presiuni să nu facă public cazul lor. Cum vei explica Barnevernet că agenţii tăi au cerut lui Ruth Bodnariu să semneze un document prin care urma să declare că soţul ei are un comportament abuziv cu ea şi cu copii, cu promisiunea că dacă va semna documentul îşi va primi înapoi copiii? Este inadmisibil ca Barnevernet să iniţieze procedurile de dare spre adopţie a copiilor familiei Bodnariu. Cu ce drept îşi permite această instituţie să dea spre adopţie copiii altora? În Norvegia, ţara cu aer civilizat, progresist şi democratic există un monstru, care hrănit cu sângele copiilor noştri, testează „proiecte sociale” pentru o nouă ordine mondială.

--

În al treilea rând, ies în stradă pentru a cere statului român să-şi apere ferm cetăţenii de abuzul la care sunt supuşi de către Norvegia, prin Barnevernet. Soţii Bodnariu, împreună cu cei cinci copii ai lor sunt cetăţeni români. Statul român are obligaţia morală să apere drepturile acestei familii. Apreciem eforturile diplomatice făcute până în prezent, dar credem că sunt insuficiente. Răspunsul oferit de Guvern prin vocea ministrului de externe reflectă neputinţă, lipsă de angajare şi de fermitate, nedemne de o naţiune care se respectă pe sine. Voi merge în stradă, alături de câteva sute de sibieni pentru a cere Preşedintelui Iohannis, pe care îl respectăm foarte mult, să intervină în mod personal şi ferm, atât la nivelul relaţiilor bilaterale cu Norvegia, cât şi pe lângă forurile europene şi internaţionale de resort. Tăcerea îndelungată a Preşedintelui României mă dezamăgeşte profund, această tăcere nu e de aur, ci e doar bolnăvicios gălbuie. Pentru moment, ca cetăţean al acestei ţări, mă simt abandonat de preşedintele pe care l-am ales cu atâta entuziasm şi speranţă.

Întunericul gros al secularismului, dictatura „democraţiei”, spiritul „corectitudinii politice”, neo-păgânismul, fundamentalismul statului ateu, cu urările lui de tip „sărbători de sezon”, distrugerea familiei şi a valorilor morale creştine se aşează tot mai greu peste Europa. Voi merge la Bucureşti sâmbătă pentru a protesta faţă de aceste orientări şi pentru a ne apăra identitatea şi libertăţile.

http://bisericaemanuelsibiu.ro/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura