ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Cand esti batjocorit de fratii tai

De atâtea ori eşti batjocorit de lumea aceasta, dar cel mai dureros este când eşti batjocorit de fraţii tăi de trup şi în Cristos. Ei, fraţii noştri, ar trebui să aibă dragoste, să ne ajute în greutăţi, să îşi arate iubirea, dar sunt de parcă niciodată nu l-au cunoscut pe Cristos. Am avut şi eu o asemenea experienţă zilele trecute cu un frate, măcar că se crede cineva nu am văzut în el dragostea lui Isus. Aş vrea să vă întreb pe dumneavoastră cei care citiţi,  pe cine a respins Isus vreodată? Totuşi să nu uităm că sunt doar oameni.

Fraţii care te batjocoresc, măcar că zic că sunt cineva sunt nimic. Aceşti fraţi batjocoritori au ajuns lacomi, plini de mandrie, fără Dumnezeu (o experienţă din trecut m-a făcut să ajung la concluzia asta, era cam acum 10 ani când pentru unii era viaţa mai grea, nu aveai ce purta, mânca, şi fraţii din străinătate au trimis trei tiruri de haine pentru cei săraci, dar nu au ajuns la ei pentru că „ pastorul” de acolo şi-a deschis un second-hand, făcând astfel o afacere cu cele trimise de copiii Domnului).

Acestea sunt nişte experienţe neplăcute, iar aceştia pentru mine au fost o pricină de poticnire la vremea aceia, şi astăzi după atâţia ani întâlnesc iar fraţi ca aceia (azi făcând alte afaceri cu bunurile Domnului), şi mă doare inima.

De nu aş cunoaşte pe Dumnezeu aş cădea de tot din pricina lor „ era cat pe ce să mi se îndoie pasul şi să cad, dar Tu Doamne m-ai prins de mana dreaptă şi m-ai ridicat în sus”.

Dumnezeu să ne ajute să privim la El şi să lăsăm lumea şi El ne va da izbăvirea.

Spune-I  Domnului când eşti singur părăsit

Şi de fraţii tăi eşti mereu batjocorit

Cand suspini în ceas târziu, spunei Celui veşnic viu

Spune-i, spune-i frate, spune totul Domnului

Lasă-ţi soarta în mâna Lui,

El e Cel ce totul poate

El din ceruri ia aminte

Când ţi-e ruga fierbinte.

Editorial scris de Margea  Florin© www.crestintotal.ro
Citeste mai multe editoriale de Florin, Te astept in fiecare Miercuri

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.

Prin agentia Oxentia Turism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.

Pentru rezervări sună la: +40 746.675.313 sau la: + 40 744. 731.492

Retrăiește istoria biblică în Tara Sfântă alături de Oxentia Turism ’’

Related Articles

3 Comments

  1. nu ma surprinde comentariul ,deoarece cunosc asemenea situatii din bisericain care am fost .Fratii sint foarte draguti ,zimbesc .dar sa nu trbuieasca ajutor financiar ,stiu sa-ti dea indicatii cum sa faci sa te descurci .

  2. Trist… dar adevarat.
    Sperati ,caci in curand Domnul v-a venii dupa noi si nu vom mai avea nevoie de hainele lor oribile , de papuci lor imbacsiti si nici de mila lor fatarnica,daca ei nu avut mila de altii cu dragoste si adevar,nici Domnul nu v-a avea mila de ei. Stiti de ce Il iubesc eu pe Domnul Dumnezeul meu ?!!caci El v-a face in curand dreptate alesilor lui si celor nedreptatiti de lacomii si mincinosii acestei lumi ,asa zisii ….crestini . Domnul este singurul cel mai bun si dragostea Lui nu v-a pierii niciodata.
    Incredeti-va in Domnul si El v-a lucra pentru voi si va v-a ajuta in vreme de nevoie cu acei crestini adevarati alesi de El, nu de oameni.

  3. Acei oamenii nu sunt fratii, sunt doar niste oamenii ce isi zic „crestinii”, dar cu adevarat in inima lor NICIODATA nu l-au cunoscut pe Dumnezeu, nici nu se tem. Sunt SUTE de astfel de oamenii, ce se folosesc de Numele de Crestin pentru a putea fi ajutati de Biserica, asa zisi profitori. E inevitabil sa nu ii intalnim in Biserica. Drumul in spre Iad incepe inca din Biserica. Noi nu avem nici un drept sa ii judecam. (Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.)

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: