Reclame
ULTIMELE STIRI

El îi face pe cei slabi puternici ca si leii

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


Regele David a vrut să construiască templul din Ierusalim și să zidească o clădire magnifică pentru Dumnezeu, dar Domnul i-a spus că nu va fi el cel care va ridica acel templu. În schimb, Domnul l-a ales pe fiul său, Solomon. Toți slujitorii lui Israel s-au adunat la Ierusalim și David a anunțat planul lui Dumnezeu. „El mi-a zis: „Fiul tău Solomon Îmi va zidi Casa şi curţile; căci l-am ales ca fiu al Meu; şi-i voi fi Tată” (1 Cronici 28:6).

Alegerea lui Dumnezeu a fost clară. Pare simplu, nu? David primise deja planurile cu privire la construcție de la Dumnezeu însuși și strânsese majoritatea materialelor necesare. Tot ceea ce trebuia să facă Solomon era doar să înceapă lucrarea. Dar chiar acolo este locul eșecului. David a înțeles provocarea cu care se confrunta fiul său. În întreg capitolul îl găsim încurajându-l pe Solomon: „Întăreşte-te şi lucrează” (v.10).  Și „Întăreşte-te, îmbărbătează-te şi lucrează; nu te teme şi nu te înspăimânta. Căci Domnul Dumnezeu, Dumnezeul meu, va fi cu tine. El nu te va lăsa, nici nu te va părăsi, până se va isprăvi toată lucrarea pentru slujba Casei Domnului” (v.20).

În ciuda faptului că Solomon era alegerea lui Dumnezeu și că avea instrucțiuni complete și toate materialele necesare, el trebuia să treacă peste teama care ne paralizează ca să nu acţionăm. Mesajul, o traducere biblică contemporană, este cel din versetul 10, „Lucrează!” Nimeni nu spune că nu vor exista opoziții sau probleme, dar prin împuternicirea Duhului, prin credință și îndrăzneală, putem fi curajoși și putem înainta cu lucrarea pe care Dumnezeu ne-a chemat să o facem.

Dumnezeu ne-a chemat pe toţi să facem ceva. Isus a spus despre momentul în care se va întoarce: „Luaţi seama, vegheaţi şi rugaţi-vă; căci nu ştiţi când va veni vremea aceea” (Marcu 13:33). Dar, din cauza fricii, nu am acţionat întotdeauna aşa cum ar fi trebuit.

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/10133-devotional-el-ii-face-pe-cei-slabi-puternici-ca-si-leii?fbclid=IwAR0hD6eLVq4PzfaoMnJ_kkVMpcay8szKrOstTNltsavLWMGUAp5QwCMZ95Q#ixzz5flyUMV2I
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23827 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: