DEVOTIONALEEDITORIALE

Devoțional | Dumnezeu nu Se va schimba, însă tu te poți schimba!

Trebuie însă să crezi cu adevărat că este voia lui Dumnezeu pentru tine să experimentezi bucurie în mod constant.

Căci Eu sunt Domnul, Eu nu Mă schimb; de aceea, voi, copii ai lui Iacov, n-aţi fost nimiciţi. – Maleahi 3:6

Cum se face că unori ne trezim gândindu-ne: „Nimic nu se va schimba vreodată… voi fi întotdeauna la fel… situația mea nu se va schimba… el nu se va schimba… ea nu se va schimba… eu nu voi fi niciodată așa de bun ca și…”

Singurul care nu Se va schimba niciodată este Dumnezeu. Oricine și orice altceva se poate schimba.

Dar dacă nu ai nicio speranță de a vedea o schimbare a situației tale, schimbarea s-ar putea să nu vină. Emoțional, noi suportăm atât de multe lucruri pe care nu ar trebui să le suferim, dacă ne-am pune încrederea în Dumnezeu și ne-am opri din a ne uita la circumstanțele pe care nu le putem controla.

Iată și veștile bune: te poți bucura de viață dacă decizi lucrul acesta! Trebuie însă să crezi cu adevărat că este voia lui Dumnezeu pentru tine să experimentezi bucurie în mod constant. Apoi trebuie să decizi să intri în acea bucurie, care este esențială pentru sănătatea ta fizică, mentală, emoțională și spirituală.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14327-devotional-dumnezeu-nu-se-va-schimba-insa-tu-te-poti-schimba?fbclid=IwAR1MJ5-A8lyze2SjMliqnXuNQ-uBqGn69GFmq9yNwfWP5OKl4kTOFvSxj9c

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: