ULTIMELE STIRI

Pe cine încerci să mulțumești?

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

384509_10150417200929565_1418945743_n „Primeşte cu bunăvoinţă cuvintele gurii mele şi cugetele inimii mele, Doamne, Stânca mea şi Izbăvitorul meu!”-Ps.19:14. Ți-e frică să spui ce ai de spus în cazul în care întâmpini dezaprobare? Biblia spune că „frica de oameni este o capcană periculoasă.”(Prov. 29:25 NLT) Și frica este obișnuită printre cei ce caută să placă. O fiică ce caută să placă, va încerca la orice vârstă, să-și mulțumească părinții. În orice, alegerile ei sunt influențate de opinia oamenilor care au crescut-o.


Amintiți-vă ce a spus Pavel: „ Când eram copil…gândeam ca un copil, Când m-am făcut om mare, am lepădat ce era copilăresc.”-1 Cor.13:11.

384509_10150417200929565_1418945743_n-260x166Un prieten care caută să placă, nu va putea să spună nu. Resentimentele pot apărea, dar el todeauna va încerca să arate că poate să poarte de grijă. Dragostea și loialitatea sunt deseori exploatate de cei care vor numai protecție, codependență și încredere. Un angajat care vrea să mulțumească, va lucra în permanență ore întregi fără recompensă sau apreciere, acoperă pe alții care nu-și fac datoria, își mușcă limba când șeful sau colegii sunt recompensați pe munca lui, în locul lui. O nevastă care caută să placă este acea femeie care dorește să fie perfectă, dar care devine o imagine alterată a femeii de care soțul ei s-a îndrăgostit. O mamă care vrea să mulțumească, se teme că va pierde dragostea copiilor ei. Îi este frică să stabilească limite, chiar dacă acestea îi oferă o atmosferă de confort și respect. Ea asociază disciplinarea cu divizarea și privându-i pe copiii ei de reguli, se privează pe ea însăși de viața de prietenie cu copiii ei de mai târziu.

Singurul lucru care trebuie urmărit și să te intereseze, este ca gândurile si vorbele tale să placă lui Dumnezeu. Până la urmă, aprobarea lui Dumnezeu este ceea ce contează!

sursa: www.flacarainchinarii.ro

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28027 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: