Studiu Biblic

Cum iti imaginezi viata ta de casatorie?

Cum iti imaginezi viata ta de casatorie?

In armonie?, in liniste?, simplitate?, respect?, intelegere?, ingaduinta? sau cum? vrem sa stim cum iti imaginezi viata… lasa raspunsul tau

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

5 Comments

 1. Salut cu multa fericire aceasta idee de studiu, sunt o tanara care asteapta viata de casatorie pentru ca stiu ca e ceva minunat izvorat din Dumnezeu!
  Pentru mine viata de casatorie e o imagine a raiului lui Dumnezeu, o scurta repetitie a ceea ce vom trai acolo, sa traim, sa experimentam dragostea Lui.
  Viata de casatorie incepe atunci cand eu Il iubesc din toata inima pe Dumnezeu, sotul meu Il iubeste deasemena din tot sufletul pe Dumnezeu iar dragostea pentru El sa faca sa tasneasca in noi acea iubire minunata unul pentru celalalt.
  Viata de casatorie inseamna slujire, sa traim slujind ca familie Domnului si implicandu-ne in via Domnului, sa ii daruim casnicia noastra, timpul nostru lui Dumnezeu, sa ii incredintam Lui totul si El va lucra!
  Viata de casatorie inseamna binecuvantare, acea binecuvantare pe care numai Dumnezeu o poate da copiilor sai, eu sa fiu o binecuvantare pentru sotul meu, iar El sa fie o binecuvantare pentru mine, iar impreuna sa fim o binecuvantare pentru cer si pentru cei din jur!
  Viata de casatorie e iubire, iubire din Dumnezeu!
  Viata de casatorie e armonie, liniste, pace, respect, blandete, compasiune, mila, indurare!
  Da, sunt sigura ca cei care se incred in Domnul din toata inima lor au o viata binecuvantata de casatorie, iar cei ce inca nu o au o vor avea, si cred de asemenea ca trebuie sa ne ruga mult pentru casnicia noastra, fie ca o avem fie ca inca nu o avem.Trebuie sa mijlocim pentru sotul nostru/sotia noastra chiar daca inca nu stim cine este, sunt sigura ca rugaciunile noastre ajuta!Dumnezeu nu uita rugaciunile noastre si El ne va darui ceea ce asteptam!Daca stim sa traim in curatenie si sfintenie El nu se va lasa ma prejos si ne va da mai mult decat credem!!!
  Slavit sa fie Domnul!!!
  Casatoria e o binecuvantare!

 2. Salutare la toti. Lara citeam comentariul tau cu un aspect in minte, pentru mine foarte important in casatorie, si ziceam:”o sa ii raspund spunandui ca is de acord cu tot ce a spus da ii mai lipseste un aspect fundamental” Nu pot sa iti dau raspunsul acesta pentru ca ai facut referire la acest aspect pe la sfarsit: sfintenia. Consider de o importanta transcendentala ca a
  fata cu care o sa ma casatoresc sa aibe clare lucrurile in acest domeniu, sa fie constienta ca nu e un mit.

 3. Sunt casatorit de 10 ani si am familia la care eu am visat.Insa pt aceasta a fost nevoie de multe alegeri in viata mea.Daca atunci cind eram copil visam sa am o familie in care sa nu existe certuri,acum fac tot posibilul sa evit motivele de cearta,daca atunci visam la o familie in care sa existe dragoste,acum in numele dragostei sunt gata sa iert,sa ma smeresc iar uneori sa renunt,daca atunci visam la o familie unde sa nu fie excese de alcool,acum nici nu consum si nici nu traiesc in preajma alccoolului,daca atunci uram fumul de tigara,acum nu fumez.Daca atunci voiam sa fiu iubit,acum iubesc,daca am visat sa fiu respectat, acum i-mi respect sotia.Daca vrei sa ai o familie de vis,atunci trebuie sa iubesti cum Isus ne-a iubit si tot ceea ce tie nu-ti place ,sotiei tale nici atat nu-i face>Uneori trebuie sa suferi pt o familie fericita,alteori sa ierti.Uneori te bucuri,iar alteori plangi.Dar se poate,Dumnezeu binecuvinteaza pe toti acei care se straduiesc sa se respecte si sa se iubeasca pt toata viata.

 4. Nu merge siteul Resurse crestine !
  Stie cineva de ce ?
  A fost dat jos de hackeri sau e defectiune tehnica ?

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: