Studiu Biblic

Studiu: Ce inseamna sa fii umplut cu Duhul Sfant?

Cercetati Scripturile, pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica, dar tocmai ele marturisesc despre Mine. (Ioan.5:39)

Tema de astăzi este propusă de sora ANONIM: CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII UMPLUT CU DUHUL SFÂNT?

CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE CA TOATE DISCUŢIILE SĂ AIBĂ O BAZĂ BIBLICĂ BINE ÎNTEMEIATĂ ŞI SĂ NU NE ABATEM DE LA SUBIECT!!!

Vrei sa dezbatem o tema? trimite tema ta la: crestintotal@yahoo.com

Cuvântul Domnului să fie o candelă pe cărarea noastră!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

 1. A fii umplut cu Duhul Sfant inseamna a te asemana cu Hristos ,a aduce roada Duhului in viata ta,a umbla calauzit de El in caile Lui,in Dragoste a spune si altora despre Dumnezeu.Ca sa fii plin de duh trebuie mai intai sa te golesti de tot ce este firesc.,,Deci fiindca avem astfel de fagaduinte,prea iubitilor,sa ne curatim de orice intinaciune a carnii si a duhului si sa ne ducem sfintirea pana la capat,in frica de Dumnezeu.,,2 cor.7/1 Duhul Sfant locuieste in fiecare credincios.El ne calauzeste ,ne sfinteste,ne da putere.Cum poti cunoaste care sunt copii ai lui Dumnezeu?Dupa roade ii veti cunoaste.Iata roada Duhului.dragostea,bucuria,pacea,indelunga rabdare,bunatatea,facerea de bine ,credinciosia blandetea,infranarea poftelor.Sa privim la Domnul Isus.El a fost dus de Duhul in pustie,si s-a intors in puterea Duhului in Galileea.El a invatat,a mangaiat,a vindecat si a scos afara demonii.,,Comoara aceasta o purtam in niste vase de lut pentru ca aceasta putere nemaipomenita sa fie de la Dumnezeu si nu de la noi,,

 2. Din punctul meu de vedere a fi umplut cu Duhul Sfânt înseamnă a fi plin de Hristos.Iar umplut înseamnă a fi stăpânit sau controlat dar nu ca un robot,ci ca o persoană care primeşte călăuzire şi împuternicire din partea Duhului Sfânt.Dacă acceptăm ca Domnul Isus să trăiască în şi prin noi vom aduce roade spirituale.”Ioan.15:8″Poţi să fii un creştin bine instruit,să ai o funcţie de conducere în biserică,să participi cu regularitate la întrunirile credincioşilor,să ai o viaţă corectă din punct de vedere moral,să ştii pe dinafară sute de versete dar dacă nu aduci roade,conducându’i şi pe alţii la Domnul Isus atunci conform Cuvântului lui Dumnezeu,tu nu eşti un creştin umplut şi stăpânit de Duhul Sfânt.

 3. Ar fi foarte bine ca inainte de a ne da cu parerea despre subiect, sa vedem ce spune Scriptura, si o spune foarte clar: Efeseni 5:18 „Nu vă îmbătaţi de vin, aceasta este destrăbălare. Dimpotrivă, fiţi plini de Duh.
  5:19 Vorbiţi între voi cu psalmi, cu cîntări de laudă şi cu cîntări duhovniceşti, şi cîntaţi şi aduceţi din toată inima laudă Domnului.
  5:20 Mulţămiţi totdeauna lui Dumnezeu Tatăl, pentru toate lucrurile, în Numele Domnului nostru Isus Hristos.
  5:21 Supuneţi-vă unii altora în frica lui Hristos.”

  Studiati cu mare atentie acest text fundamental despre umplerea cu Duhul Sfant si veti intelege ce inseamna si cum se ajunge la aceasta umplere. Textul in greaca dar si franceza sau engleza, aduce un plus de claritate, esentiala pentru intelegerea adevarului.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: