Studiu Biblic

Studiu Cercetati Scripturile

Cercetati Scripturile, pentru ca socotiti ca in ele aveti viata vesnica, dar tocmai ele marturisesc despre Mine. (Ioan.5:39)

Tema de astăzi este propusă de sora Emanuel Stoica: Daca Solomon a primit intelepciune din partea lui Dumnezeu si mai stim ca frica de Domnul este inceputul intelepciunii,cum a putut accepta  inchinarea la Dumnezei straini?

CEL MAI IMPORTANT LUCRU ESTE CA TOATE DISCUŢIILE SĂ AIBĂ O BAZĂ BIBLICĂ BINE ÎNTEMEIATĂ ŞI SĂ NU NE ABATEM DE LA SUBIECT!!!

Vrei sa dezbatem o tema? trimite tema ta la: crestintotal@yahoo.com

Cuvântul Domnului să fie o candelă pe cărarea noastră!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. A avut de neveste şapte sute de crăiese împărăteşti şi trei sute de ţiitoare; şi nevestele i-au abătut inima.
    4 Când a îmbătrânit Solomon, nevestele i-au plecat inima spre alţi dumnezei; şi inima nu i-a fost în totul a Domnului Dumnezeului său, cum fusese inima tatălui său, David.
    1 imparati 11
    Cind inima noastra este impartita,apare compromisul.In momentul in care facem un compromis apare pacatul.Solomon a vrut sa faca pe placul nevestelor si a ajuns sa pacatuiasca.Insa dragostea noastra pt sotiile noastre sau copiii nostrii trebuie sa se limiteza la Cuvantul Domnului.Solomon a pacatuit pt ca a vrut sa faca pe placul nevestelor,netinand cont de Dumnezeu.

  2. Eu cred ca Solomon a inceput sa aiba o imagine prea inalta despre sine.A alunecat de la intelepciunea primita de la Dumnezeu si a amestecat-o cu filosofiile despre Dumnezeu din religiile sotiilor lui.Cineva spunea : ,,filosofii pleaca de la ideea ca exista Dumnezeu si incercand sa-l explice spun de fapt ca nu exista,,.Solomon inca nu a ajuns pana acolo incat sa spuna ca nu exista Dumnezeu. Ba mai mult, el spune in Ecl. 12:13,,Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui.Aceasta este datoria oricarui om.,,Oricine amesteca lucrarea lui Dumnezeu cu filosofia poate intra intr-un pesimism asa cum a intrat si Solomon.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: