ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Striga ca orbul Bartimeu!

De ce trebue să strigăm ca orbul Bartimeu? Poate ţi se pare ciudat că unii atunci când se roagă strigă, să ştii că Bartimeu striga deoare ce îşi exprima dorinţa sufletului său. Bartimeu dorea să vadă. De multe ori şi noi suntem orbi de ani de zile, poate aşa ca Bartimeu (toată viaţa), dar există un moment, o şansă în care noi aşa ca Bartimeu, să strigăm la Dumnezeu şi El să ne deschidă ochii, Dumnezeu ascultă dorinţa sufletului, a inimii sincere. Atunci când încercarea vine, şi ea vine mai ales peste cei ai Domnului, (El ne vrea aur curat, oameni de valoare), nu uita strigă la Dumnezeu şi El din ceruri ia aminte. Poate la mulţi le este ruşine să strige dar sufletul simte nevoia de a striga dupa Dumnezeu, simte nevoia de Dumnezeu.

Dorinţa mea este să nu stăm nepăsători în încercare, să nu va fie ruşine să strigaţi la Dumnezeu, nu lăsa incercarea să te doboare ci fii mai tare ca ea, deoarece  avem un Dumnezeu puternic gata să vină în ajutorul celor cel cheamă.

Nu-l lăsa pe satan să învingă, adu-ţi aminte că satana a fost învins o dată pentru totdeauna de acel ce a murit pe Golgota şi este viu în vecii vecilor şi numele Lui este Minunat aşa cu a spus Isaia.

Dumnezeu să va binecuvinteze şi să vă aducă linistea şi pacea în suflet, să aveţi sărbători fericite, si să nu-l uitaţi pe Isus afară, fă-i o surpriză   ….invită-l în casa ta..

Editorial scris de Margea  Florin© www.crestintotal.roCiteste mai multe editoriale de Florin, Te astept in fiecare Miercuri

Banner sbro.ro/

Banner http://www.kerigma.ro/01.05.2010 Banner http://www.liferomania.ro15.03.2011 Banner complex-turistic-puiu.ro/31.12.2010

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: