Am fost în carantină… și nu m-ați vizitat!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

…am fost străin și nu M-ați primit între voi, am fost gol și nu M-ați îmbrăcat, am fost bolnav și în închisoare și nu m-ați vizitat!” (Matei 25:43, NTR)

Zilele acestea mi-a venit în minte acest titlu. Apoi mi s-a făcut legătura cu pasajul indicat mai sus din Evanghelia după Matei 25. Nu știam ce legătură au acestea până când nu a trebuit să trăiesc ceea ce tocmai urmează să vă relatez mai jos.

Tot zilele trecute, cam pe la final de noiembrie 2020, m-am întâlnit cu un coleg de muncă, cu care trebuia să rezolv niște chestiuni organizatorice. Nu puteam să ofer informațiile prin telefon, am preferat să merg în persoană la locul de muncă unde era… și să lămuresc acolo lucrurile. Trebuia să aplic niște setări la unul din aparatele din dotare pe care le aveam și eu… și colegul meu, dar dintr-o altă locație din același oraș. M-am gândit că o să fac eu această faptă bună. Însă, înainte să ajung la coleg… mi-a scris că mă anunță ceva înainte să ajung acolo. În ziua când am decis să fac vizita… tocmai ce ieșise din auto-izolare, sau carantină. A admis că a fost testat pozitiv. Oarecum mi-a dat un semnal de alertă… să știu cum să reacționez.

Nu credeam că o să îmi relateze așa ceva și nici nu mă așteptam să îmi dea această veste. Nu m-am panicat. Cu doar câteva săptămâni în urmă eram în același loc, alături de alți colegi și beam o cafea împreună și discutam diverse lucruri din viață, de la muncă, din realizări, vise, necazuri, circumstanțe.

sursa: https://crestinismtrait.blogspot.com/2020/12/am-fost-in-carantina-si-nu-m-ati-vizitat.html

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28996 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: