ULTIMELE STIRI

Filistenii- Frizeri dar nu stapani

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Va fi candva vreo diferentă în viata aceasta? Învăţ şi alţii au note mai bune. Trăiesc în austeritate şi totuşi alţii sunt văzuţi mai bine, şi-s băgaţi la înaintare. Dumnezeu ne-a comparat cu vulturii care îşi iau zborul. Ne place să fim vulturi. Oare de ce? N-ar trebui să ne placă să fim vulturi de dragul zborului (cum le este drag celor mai mulţi azi), ci de dragul de a fi mai aproape de Dumnezeu. Vulturii nu vânează niciodată muşte, credincioşi aflaţi în neputinţe spirituale. Legat de ţepuşul său din


trup, Pavel zice : 2 Corinteni 12:7 “Şi ca să nu mă umflu de mândrie, din pricina strălucirii acestor descoperiri, mi-a fost pus un ţepuş în carne, un sol al Satanei, ca să mă pălmuiască, şi să mă împiedice să mă îngîmf.” Dragii mei, mândria umflă ; Duhul Sfânt umple.

Nu ne-a chemat Dumnezeu la a fi nişte credincioşi înfoiaţi,ci la a fi nişte creştini echipaţi.Când a fost Samson cel mai pocăit ? Judecători 16:22 ,ne spune :  “Dar părul capului lui a început iarăşi să crească, după ce fusese ras.” Şi nu la voia întâmpării este scrisă această afirmaţie.Împreună cu părul îi crescuse şi puterea, vrea să ne înveţe Biblia. Noi ştim asta, el nu ştia. Judecători 16:28 , spune că el s-a rugat lui Dumnezeu fără să stie că-i revenise puterea: “dă-mi putere numai de data aceasta, şi cu o singură lovitură să-mi răzbun pe Filisteni pentru cei doi ochi ai mei! ”Atunci a fost el cel mai pocăit, când avea putere şi nu ştia.

Extraordinar! Aceasta este voia lui Dumnezeu, să fii cel mai frumos din Adunare şi să nu-ţi dai seama. Să predici cel mai bine şi să nu observi. Ce-ar putea face pentru o biserică un inteligent care şi-a dat seama că este inteligent ? Nimic mai mult decât să devină un nesuferit. Dar un “Brad Pitt” al Bisericii, care a observat că este frumos şi are figuri în cap? Care fată de treabă se mai încurcă cu el ? ATENŢIE ! Nici măcar îngerii serafimi (Isaia 6) nu dau din toate cele şase aripi.

Sunt aripi pentru zbor şi aripi pentru a-ţi acoperi faţa. Nu da din alte aripi că de duci la pământ ca muştele date cu spay.” Ce greu e să fi pocăit…”-zic unii. Aleluia, mă bucur să te aud că spui asta,eşti încă pe drumul bun, mai ai o şansă.

Nu ai ajuns chiar ca cei care zic: “Este imposibil să fi pocăit”. Fii bucuros că eşti pocăit; până şi Samnson avea motive să fie bucuros, chiar când era cu ochii scoşi. De ce?

Fiindcă filistenii n-au putut să fie mai mult decât frizerii lui. Şi pe deasupra l-au şi tuns gratis.

Editorial scris de Pastor Nelu Popelea © www.crestintotal.ro

Citeste mai multe editoriale de Nelu Popelea, Te astept in fiecare Vineri

Banner sbro.ro/

Banner http://www.kerigma.ro/01.05.2010 Banner http://www.liferomania.ro15.03.2011 Banner complex-turistic-puiu.ro/31.12.2010

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

2 comentarii la Filistenii- Frizeri dar nu stapani

 1. interesant articol, M-A CERCETAT PROFUND !
  Frati slujitori ,feriti-va de femei, filisteni nu vor numai sa va tunda ,dar va scot si ochii si va orbesc spiritual si va iau puterile Dumnezeiesti,bisericile de azi sunt in orbire spirituala din cauza ca ati pus si umblati cu fel de fel femei in slujirea prin biserici si evanghelizari,acestea sunt motivul ca Dumnezeu v-a luat puterile Dumnuzeiesti si v-a orbit spiritual si nu se intampla nici o trezire ca umblati cu femei straine in slujire, aveti voie sa vorbiti femeilor, dar sa nu umblati cu ele .
  Domnul mi-a aratat intr-un vis de noapte, ca femeile sunt considerate ca prostituate in slujire cu barbatii slujitori (care nu este sotul ei) si toti cei care au umblat cu ele au fost omorati toti impreuna cu ele ,am vazut maini taiate la femei cu oja pe unghii,picioare taiate la cele cu pantaloni si cadavre urate desfigurate de femei si uni chiar daca acum stau in picioare in fata oamenilor, in fata lui Dumnezeu nu vor putea sta, toti vor fi omorati acei slujitori care au umblat cu cuvantul si mesajul Domnului Isus si cu astfel de femei.
  Isus Hristos nu a umblat cu femei dupa El in slujire, doar cu ucenicii ,caci altfel era considerat un curvar si un mincinos,El a salvat femei si le-a iertat ,dar nu a umblat cu ele ,Isus s-a ferit de femei ,caci a stiut ce a patit Samson din cauza femeii straine si cand i-a crescut parul nu i s-a mai dat drept de slujire ,ci de prabusire, la ucis impreuna cu cea care a pacatuit ,caci Dumnezeu nu iarta neascultarea.
  Deci daca nu vreti filisteni peste voi, indepartati femeile din slujiri de la altar si in evanghelizari,Dumnezeu pregateste barbati pentru slujire nu femei,nicaieri in Biblia nu scrie ca femeile trebuie sa slujeasca in biserica impreuna cu barbatii, femeile cu femeile si barbati cu barbatii
  Dumnezeu uraste femeia in slujire IMPREUNA CU ALTI BARBATI daca nu e barbatul ei ,nu are voie femeia sa umble sau sa cante cu alti barbati.
  Fiecare barbat slujitor trebuie sa aibe nevasta lui cu el ,nu femei straine.
  Frati slujitori de ce umblati cu femei dupa voi si mai ales cu cele straine si imbracate necuvincios ,cu cracii goi (asa se zice pe la noi)?!!, in colanti si pantaloni mulati si fuste scurte,voi nu vedeti ca sunteti considerati ca curvarii si nu sfinti,va trebuie femei cu voi in evanghelizari??!!!! ,eu nu va inteleg si va vad ca niste curvari caci stiu ca sunteti oameni nu sfinti sunteti cu felurite pofte, ce RUSINE MARE afemeiatilor ce sunteti ,de femei veti fi orbiti si ucisi si lucrarile voastre vor fi fara puteri Dumnezeiesti.
  Stiti ce faceti voi ?!batjocoriti Duhul Harului.
  Cine citeste si se simte sa si inteleaga .

  EVREI 10:28. Cine a calcat Legea lui Moise este omorat fara mila, pe marturia a doi sau trei martori.
  29. Cu cat mai aspra pedeapsa credeti ca va lua cel ce va calca in picioare pe Fiul lui Dumnezeu, va pangari sangele legamantului, cu care a fost sfintit, si va batjocori pe Duhul harului?

  Voi denominatiunile astea penticostale,baptiste etc.,puneti slujitori in lucrare prin biserici, pe toti curvarii ,nu in fapt ,dar in aparenta sau poate unii si in fapt ?!! nici un barbat serios si plin de Duhul lui Hristos, nu slujeste cu femei straine ,fie cantareti, fie evanghelisti si nici nu sunt primiti in biserici serioase !!!
  Hai sa fim seriosi si sa umblam ca sfintii ,cine nu traieste ca Isus, nici sa nu slujeasca.
  Ce credibilitate aveti voi in randul oamenilor cand sunteti vazuti in lume cu fete si femei straine si va dati mari pocaiti ??
  VOI SUNTETI POCAITI???????????!!!!!
  Curvarii va plac si cei lumesti …dar sfintii va judeca.
  Biblia va invata foarte bine, dar voi nu ascultati de ea.
  De aceea, fratilor, alegeti dintre voi sapte barbati, vorbiti de bine, plini de Duhul Sfant si intelepciune, pe care ii vom pune la slujba aceasta. (Fapt.6:3)
  Dar cel ce preacurveste cu o femeie este un om fara minte, singur isi pierde viata cine face asa. (Prov.6:32)
  Dar Eu va spun ca oricine se uita la o femeie ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui. (Mat.5:28)

  VOI NU SUNTETI CA BARBATI CEI LUMESTI CARE ISI IAU AMANTELE CU EI SI SE AMESTECA CU FEMEILE ALTORA !
  TREZITI-VA SI SPUNETI” STOP „LA UMBLAREA CU FEMEI.
  (e parerea mea si stiu ca nu va place si acum judecati-ma si Domnul sa va cerceteze inimile ,si sa nu ziceti ca nu ati fost avertizati ,mai ales femeile denominationale care umbla ca toti draci)

 2. Felicitări frate Nelu pentru acest editorial, Domnul să vă binecuvinteze şi să vă dea putere să scrieţi cât mai multe editoriale cel puţin la fel de reuşite.

  Dragă Monica, nu ştiu de unde ai dedus tu că „Isus Hristos nu a umblat cu femei dupa El in slujire, doar cu ucenicii”
  Te rog citeşte primele 3 versete din Luca 8 :
  „Curând după aceea, Isus umbla din cetate în cetate şi din sat în sat şi propovăduia şi vestea Evanghelia Împărăţiei lui Dumnezeu. Cei doisprezece erau cu El; şi mai erau şi nişte femei, care fuseseră tămăduite de duhuri rele şi de boli; Maria, zisă Magdalena, din care ieşiseră şapte draci, Ioana, nevasta lui Cuza, ispravnicul lui Irod, Susana, şi multe altele, care-L ajutau cu ce aveau. ”
  Iar restul comentariului tău nu se leagă de editorialul de mai sus şi nici nu ai argumente să-ţi susţii punctul de vedere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: