Devoțional | Cauți lucrurile adevărate?

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură, ci neprihănire, pace şi bucurie în Duhul Sfânt. – Romani 14:17

Romani 14:17 definește Împărăția lui Dumnezeu ca fiind caracterizată de neprihănire, pace și bucurie în Duhul Sfânt. Deși suntem chemați să căutăm Împărăția lui Dumnezeu, foarte mulți oameni își petrec viața căutând tot felul de alte lucruri. Când vine vorba de neprihănire, pace și bucurie, ei nu vor nimic din acestea, deoarece aleargă după lucrurile pământești.

În trecut, obișnuiam să cred că, dacă am suficiente bunuri pământești, nu mă voi mai îngrijora, iar viața mea va fi liniștită. Însă indiferent cât de multe lucruri adunam, nu aveam cu adevărat pace. Adevărata pace vine din a fi una cu Dumnezeu.

Este important pentru noi să înțelegem aceasta, deoarece un mare număr de creștini își petrec viața căutând lucrurile fără valoare, când, de fapt, adevărata noastră comoară este în Isus.

Așadar, ce cauți tu astăzi? Care este comoara ta? Lucrurile pământești te vor lăsa în final fără satisfacție. În schimb, dacă Îl cauți pe Dumnezeu și neprihănirea, pacea și bucuria Lui, vei putea trăi o viață împlinită, plină de satisfacție, așa cum dorește El să ai. Urmează-L astăzi pe El!

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13828-devotional-cauti-lucrurile-adevarate?fbclid=IwAR2iKEIAIs823W4LKuscVmCqru-GPKDXeN2AFEQoT_OAIG_WSPME-cEZNDo

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Nu pot încărca informațiile despre blog în acest moment.

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

Despre ADMIN (28996 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: