EDITORIALE

Devoțional | Cauți lucrurile adevărate?

Căci Împărăţia lui Dumnezeu nu este mâncare şi băutură, ci neprihănire, pace şi bucurie în Duhul Sfânt. – Romani 14:17

Romani 14:17 definește Împărăția lui Dumnezeu ca fiind caracterizată de neprihănire, pace și bucurie în Duhul Sfânt. Deși suntem chemați să căutăm Împărăția lui Dumnezeu, foarte mulți oameni își petrec viața căutând tot felul de alte lucruri. Când vine vorba de neprihănire, pace și bucurie, ei nu vor nimic din acestea, deoarece aleargă după lucrurile pământești.

În trecut, obișnuiam să cred că, dacă am suficiente bunuri pământești, nu mă voi mai îngrijora, iar viața mea va fi liniștită. Însă indiferent cât de multe lucruri adunam, nu aveam cu adevărat pace. Adevărata pace vine din a fi una cu Dumnezeu.

Este important pentru noi să înțelegem aceasta, deoarece un mare număr de creștini își petrec viața căutând lucrurile fără valoare, când, de fapt, adevărata noastră comoară este în Isus.

Așadar, ce cauți tu astăzi? Care este comoara ta? Lucrurile pământești te vor lăsa în final fără satisfacție. În schimb, dacă Îl cauți pe Dumnezeu și neprihănirea, pacea și bucuria Lui, vei putea trăi o viață împlinită, plină de satisfacție, așa cum dorește El să ai. Urmează-L astăzi pe El!

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13828-devotional-cauti-lucrurile-adevarate?fbclid=IwAR2iKEIAIs823W4LKuscVmCqru-GPKDXeN2AFEQoT_OAIG_WSPME-cEZNDo

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: