EDITORIALE

Ai un minut sa discutam?

Alergam ca niste nebuni, dintr-o parte in alta, fara sa realizam ca in jurul nostru sunt oameni care au nevoie de ajutorul nostru. Fiind cetateni intr-o comunitate globala, prestigiul alesilor pare sa fie mult mai important decat relatiile obisnuite pe care trebuie sa le dezvoltam atunci cand sustinem ca suntem membrii ai Bisericii lui Cristos. Ma intreb, in timp ce priviti asupra acestui editorial, cand a fost ultima oara cand ati vorbit cu o persoana din biserica dumneavoastra? Cand a fost ultima oara cand v-ati oprit din spectacolul supersitios pentru a ajuta un frate sau o sora care se lupta cu problemele… continuare

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

2 Comments

  1. La noi la Adunare, la sfarsit fratele conducator ne spune:”Sa ne salutam, sa ne stangem mainile si sa ne intrbam uni pe alti ce mai facem, acum la incheierea slujbei.” Deci nu ai cum sa “scapi sa nu-i acunci macar o privire fratelui sau surioarei.

    In ce priveste abordarea pe strada a oamenilor, este din ce in ce mai dificili. Oameni sunt satui de toate chiar si de religie. Te refuza imediat ce ai rostit Isus. Ar trebui sa cerem intelepciune sa gasim alte metode de a vorbi oamenilor despre Domnul Isus.

  2. Sunt unele zile cand ma intalnesc cu frati si surori in piata ,in magazine pe trotuar si de fiecare data cand ma intreaba ce fac dau Slava Domnului si ma laud cu Domnul meu si de toate binefacerile Lui pentru mine ,familia mea,orasul meu si le demonstrez ca binecuvantarile Lui Dumnezeu sunt protectia Lui pentru noi toti oameni si orasul meu, sanatatea , toate bunatatile si frumusetile pe care le avem in viata noastra si ne bucuram ca ne-am vazut chiar si cateva minute si ca suntem bine,cu uni pot discuta mai mult cu alti mai putin ,dar cu cei lumesti cam greu pot deschide discutia despre Isus, ca nu le place,asta e lumea in care traim .Sunt locuri in care Dumnezeu ne-a ferit de inundati ,furtuni si alte calamitati si ca pietele sunt pline de bunatati ,ma bucur enorm si dau Slava Domnului ca inca mai curge lapte si miere in tara noastra si pentru tot ce a facut si face pentru noi,Dumnezeu inca ne iubeste chiar daca noi mai gresim,El poate ierta mult mai mult decat credem noi.
    Mariti-L pe Dumnezeu intre oameni si datii Slava ca merita, Dumnezeul nostru drag si scump ,BINEVESTI-TII BINEFACERILE LUI INTRE TOTI OAMENII.

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: