EDITORIALE

Oamenii iubesc filmele cu final neașteptat

Oamenii iubesc filmele cu final neașteptat, care să-i suprindă, care să le creeze emoții din cotidian, asupra cărora să vorbească zile în șir, să povestească idei și să-și expună gândurile, alții sunt sentimentali și iubesc filmele cu finaluri pozitive, care să le creeze o motivație în plus în diferitele lor lupte interioare și exterioare. Sunt șidepositphotos_3401421-Film-strip alte categorii de oameni, dar dacă viața ar fi un film, trăirea cu Hristos ar fi un film cu final pozitiv, un film în care supraviețuiește cel slab, în care biruiește cel fără puteri prea mari, un film în care curge har, în care ai forța să ierți pe cel vinovat și să iubești ceea ce Dumnezeu a creat.

Dar viața cu Hristos nu e film. E realitate. E o realitate de o autenticitate ce n-are egal. Cu suișuri, coborâșuri, cu muntele aproape, cu seșuri și văi și culmi învingătoare.

Viața cu Hristos e ca o poezie scrisă parcă de fiecare persoană în parte, scrisă diferit, dar unică. Poate că rimele nu se potrivesc mereu în tandem cu ce trăim, parcă multe nu sunt cum vrem, dar scriem pentru cer.Viața cu Hristos înseamnă și momentul în care El lipsește, în care ești singur la examen în sala dinainte de cer. În încercare ești cât ai învățat de la marele Învățător.

Și-aș mai zice că viața cu Hristos este ca un colind. Colindele întotdeauna sunt frumoase pentru că El este esența lor. Cântă despre El născut. Despre El născut, nu despre noi. Dar născut pentru bucuria noastră.

Alexandru Fintoiu – www.ciresarii.ro

libraria biblii-pentru-toti

Banner sbro.ro /

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise. Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul. Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313 +40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: