ANUNTURI

Comunicat Nelu Filip

În virtutea slujbei pe care Domnul mi-a încredințat-o, sunt deseori pus în situația de a reprezenta Cultul Creștin Penticostal la întâlniri oficiale sau informale cu reprezentanți ai autorităților. De pildă, sâmbătă, 24 iunie, am fost invitat să particip, alături de aproximativ 30 de pastori evanghelici, la un mic dejun cu rugăciune. Prezent la această întâlnire, domnul Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, a ținut o prelegere intitulată „Spiritualitate și securitate în lumea contemporană”. Organizat într-un loc public, la Restaurantul „Fenice Palace” din Timișoara, evenimentul s-a desfășurat în acord deplin cu crezul pe care îl împărtășesc. Nu a fost o întrunire electorală, nu s-au consumat băuturi alcoolice, nu s-au negociat salarii sau alte avantaje pentru biserici, ci doar am vorbit despre valorile creștine și ne-am rugat pentru țară. Cu privire la specificul acestei întâlnirii poate da oricând mărturie oricare dintre pastorii care au luat parte la eveniment.
De fiecare dată când particip la astfel de întâlniri o fac cu gândul la misiunea Bisericii în societate. Ceea ce trebuie să știe credincioșii penticostali este faptul că noi reprezentăm un procentaj important din populația României, prin urmare este important să se țină cont de opiniile și valorile noastre atunci când se iau decizii care ne afectează pe noi și pe copiii noștri.
Adresez acest mesaj oamenilor de bună credință care se roagă pentru conducerea Cultului Creștin Penticostal și pentru conducerea României.
Faptul că unii au țesut în jurul acestei întâlniri publice tot felul de istorisiri închipuite și complet rupte de realitate spune totul despre ei înșiși și nimic despre persoana mea. Eu mă voi strădui să îmi duc slujba până la capăt cu o motivație sinceră, în lumină, dedicat Bisericii lui Hristos.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid09raQs2YK6UhqupHMDt3rasJXRs3KwpdJL8FeeUA679nGSUSPr7bVyQHhjBCt2Msxl&id=1351993189

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: