DEVOTIONALE

Omul Ovidiu Liteanu și viața dincolo de cânt!

Omul Ovidiu Liteanu și viața dincolo de cânt!

Era începutul anilor 90 când, adolescent fiind, am lăsat Țara Hațegului și am plecat în Valea Jiului, la școală, în Petroșani.

În cadrul bisericii penticostale din Petroșani era un om care de puțin timp experimentase o transformare radicală a vieții, un om care ieșea în evidență prin expresivitatea lui. Ovidiu Liteanu, plin de entuziasm și profund în închinare!

A compus cântări iar cu stilul său unic și original a slujit prin cânt peste 30 de ani! Cunosc mulți oameni care au fost atinși de Dumnezeu și transformați, schimbați radical prin pocăință, în urma slujirii lui.

Nu m-am regăsit în stilul muzical pe care Ovidiu Liteanu l-a avut dar am apreciat slujirea pe care o făcea și am mai fost marcat de ceva! Chiar dacă a fost un slujitor itinerant a înțeles importanța dării de socoteală, și a practicat-o, față de autoritatea pastorală acolo unde a fost membru, în biserica locală din Petroșani sau Cluj.

--

În urmă cu 4 ani, când am preluat slujirea pastorală a bisericii Vestea Bună din Cluj, am fost suprins plăcut de un telefon pe care l-am primit de la fratele Ovidiu și de mesajul transmis din inima lui.

Ovidiu Liteanu a fost un om care a iubit pe Domnul Isus și pe oameni!

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: