ANUNTURI

Pastorul din Missouri spune că degetele de la picioare ale femeii au crescut din nou în urma sesiunii de rugăciune, oamenii cer dovezi

O megabiserică din Missouri se confruntă cu critici după ce biserica a raportat că degetele amputate de la picioare ale unei femei au revenit după o sesiune de rugăciune în ceea ce biserica numește un „miracol”.

Pastorul bisericii James River, John Lindell, a spus într-un flux live săptămâna trecută că un „miracol creativ” s-a întâmplat în campusul bisericii din Joplin.

Potrivit The Christian Post , Lindell a spus că o femeie, Kristina Dines, și-a văzut degetele de la picioare crescând înapoi.

Lindell a spus că Dines, o mamă a patru copii, și-a pierdut degetele de la picioare după ce fostul ei soț a împușcat-o de trei ori în 2015. A fost în comă timp de două luni după atac. Prietena ei cea mai bună, Carissa Gerard, a fost ucisă în timpul împușcăturii.

Fostul soț al lui Dines, Stephen Thompson, a fost găsit vinovat de crimă de gradul I, agresiune domestică de gradul I și două acuzații de acțiune penală armată.

--

https://www.christianheadlines.com/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: