Reclame
ULTIMELE STIRI

Și bărbații au nevoie de dragoste: 13 lucruri pe care ei vor să le auda

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Multumim

$1.00


În multe articole este scris că bărbații trebuie să le facă pe femei să se simtă iubite și respectate. Nu trebuie să existe niciun motiv sau un premiu pentru a face asta, însă un lucru este cert: afecțiunea și comunicarea într-o relație trebuie să vină din partea amândurora.

Indiferent de cât de educat și gentleman este un bărbat, dacă nu se simte iubit, respectat și apreciat, va începe să se depărteze de partenera sa, treptat. Mai jos este o listă cu câteva lucruri care-i vor face pe bărbați sa se simtă încrezători, apreciați și iubiți de partenerele lor, câteva lucruri pe care (și) bărbații vor să le audă :

  1. Ești frumos!

Un bărbat educat trebuie să îi reamintească partenerei sale cât de frumoasă este (asta include și complimentele interioare, nu doar fizice), însă este un sentiment plăcut și pentru el atunci când îi sunt făcute astfel de complimente din partea cuiva pe care iubește. Cuvântul ,,frumos’’ pare să lase o amprenta mai adâncă asupra unui bărbat, față de celelalte complimente care îi sunt făcute.

Pentru cei care, totuși, pun accent și pe cum sunt îmbrăcați, nu pun un tricou și o pereche de blugi, în repezeală atunci când iasă la cină, se simt apreciați când aceste ,,eforturi’’ le sunt apreciate. Le vor da un zâmbet pe față și mai multă încredere în ei.

  1. Sunt mândră de tine!

Bărbații își văd valorile diferit față de femei. Ei se străduiesc să își atingă obiectivele și să realizeze ceea ce și-au propus, fie că este vorba despre meseria lor, fie de o afacere pe care au ales să o înceapă. O mare parte din încrederea pe care o au, depinde de cât de bine reușesc să se descurce în atingerea acestor ținte. A avea sprijinul femeii, a vedea că e mândră de el și a știi că sunt conștiente că fac eforturi pentru a le ieși o treaba bună (personal sau profesional), este un lucru important pentru ei, care oferă mai multă încredere decât pot oferi alte complimente.

  1. Se vede diferența!

Și bărbații pun accent pe corpul lor. Cu toții vor să aibă mai multe ,,pătrățele’’, să aibă brațe mai puternice și bine definite. Vor să simtă că pot fi protectori. Vor să se simtă puternici. Să se simtă bărbați adevărați. Atunci când încep să mănânce mai sănătos, cu mai puține calorii, când încep să facă exerciții sportive, ei speră să fie observate toate aceste lucruri – însă nu de oricine, ci de partenera lui. Atunci când i se spune că ,,chiar se vede ceva diferit, ceva schimbat’’ (oricât de mică ar fi diferența), îi va încuraja să nu renunțe după o anumită perioada. Să rămâi motivat, nu este ușor.

  1. Mă simt bine lângă tine!

Un bărbat are o mare satisfacție atunci când femeia de lângă el, cea pe care o iubește, se simte bine în prezența lui. E dispus să asculte, să învețe și să își schimbe anumite obiceiuri doar pentru a fi ,,cel mai bun’’. Faptul că știe că face ceva corect, este un lucru care îi da încredere în el.

  1. Nu o să mă supăr dacă îmi spui!

Nu este un secret pentru femeile care citesc aceste rânduri că mulți bărbați nu sunt cei mai buni ,,comunicatori’’. Ei pot ține în interiorul lor anumite lucruri pentru mult timp din diferite motive. Poate nu se descurcă atât de bine în a-și alege cuvintele potrivite ori poate nu consideră important să-și împărtășească gândurile cu privire la un anumit subiect, sau poate le este teamă de modul în care vei reacționa.

Chiar și așa, se va simți mai încrezător, știind că se poate deschide în fața ta, să îți spună ce simte cu adevărat, fără rușine sau teamă, că nu cumva să te superi sau să te enervezi. Așa că, dacă îi spui că poate să fie sincer, că nu te vei supără, asigura-te că nu te vei supăra.

  1. Am încredere în tine!

Cu toată negativitatea care există în lume în zilele noastre, este mult mai ușor dacă ne ferim de anumite persoane și să nu le oferim toată încrederea. Adevărul este că dacă un bărbat nu va simți că ai încredere deplină în el, se va îndepărta treptat, va crede că ai suspiciuni cu privire la el în orice spune sau ce face, sau că nu ești cu adevărat sinceră.

Dacă un bărbat simte că ai încredere în el, va aduce mai multă siguranță în relație (încredere în partenerul tău, nu în orice străin).

citeste mai mult: https://www.stiricrestine.ro/2019/09/29/si-barbatii-au-nevoie-de-dragoste-13-lucruri-pe-care-ei-vor-sa-le-auda/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (24673 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Și bărbații au nevoie de dragoste: 13 lucruri pe care ei vor să le auda

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: