ANUNTURIComunicate

Comunicat: Echipa de Inițiativă a familiei Furdui! Vestea cea mare a venit, ultimul copil Furdui a venit acasă. Lea este acum cu familia ei.

„Când a adus Domnul înapoi pe prinşii de război ai Sionului, parcă visam” – Psalmul 126:1

Vestea cea mare a venit, ultimul copil Furdui a venit acasă. Lea este acum cu familia ei.

Doamne, ce bucurie. Am sunat bunicii după proces să îi anunțăm că Lea va veni acasă. Au plâns de bucurie. Toți am plâns de bucurie și de ușurare. Un an și zece luni de lupte și de suferință au luat sfârșit. Familia Furdui este reîntregită!

Rămâne ca familia să intre într-un proces de refacere și vindecare a rănilor profunde provocate de separarea brutală și timpul îndelungat de despărțire. Îi susținem și ne rugăm pentru ei să fie reîntregiți și vindecați sufletește cât mai repede. Să primească mângâiere și bucurie.

--

Dumneavoastră, tuturor celor care ați susținut și susțineți această familie, vă mulțumim din suflet. Niciun om nu vă poate răsplăti, dar, așa cum spunea cineva, la vremea răsplătirilor, Dumnezeu nu va rămâne dator. Căci orice ați făcut pentru cei mai neînsemnați, pentru El ați făcut.

Cu stimă, dragoste și prețuire,

Echipa de Inițiativă

--

furduifamily #walsrode #heidekreis #jugendamt #germany

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02F7QhWeU1x2L4VZ5p6rArrGsw6H9ghgYBkURaCENFsY1iQM76QHV4a2sdxnp5ukt8l&id=100081778902401

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: