ANUNTURI

Un grup de lideri creștini evanghelici pune presiuni asupra administrației Trump să crească numărul refugiaților primiți de Statele Unite.

Un grup de lideri creștini evanghelici pune presiuni asupra administrației Trump să crească numărul refugiaților primiți de Statele Unite. Această acțiune a urmat după ce guvernul american a anunțat reducerea în mod dramatic a refugiaților admiși în țară. Heather Sells de la CBN vine cu detalii.
Secretatrul de Stat Mike Pompeo a anunțat că de anul viitor se va reduce numărul refugiaților primiți în SUA cu 15 000 de oameni. Asta înseamnă că numărul celor acceptați ar ajunge doar la 30 000, aceasta fiind cea mai mică cifră din 1980 când Congresul a votat Legea refugiaților. Lideri aparținând coaliției Evangelical Immigration Table cer administrației Trump să accepte mai mulți refugiați. Ei vor să ajungă la cifra de 75 000, respectând tradiția din Statele Unite de la începutul anilor 2000.
Jenny Yang: Din 1980, atât administrațiile republicanilor cât și ale democraților au acceptat refugiați în număr mare.
Conform acestor lideri creștini, SUA nu numai că nu mai respectă tradiția, dar își retrage ajutorul atunci când nevoia este cea mai mare.
Jenny Yang: Este îngrijorătoare reducerea numărului de refugiați la 30 000. În prezent ne confruntăm cu cea mai mare criză de refugiați pe plan global de la cel De-al Doilea Război Mondial.
În întreaga lume sunt 25 de milioane de refugiați, mulți din Siria, care încearcă să fugă de pericolul care îi amenință în țara lor natală. Susținătorii refugiaților spun că îi surprinde decizia recentă de a reduce numărul celor acceptați în SUA deoarece pe lângă apărarea drepturilor refugiaților internaționali, însuși președintele Trump a promis că va ajuta creștinii persecutați.
David Brody: În ce privește creștinii persecutați, ei reprezintă o prioritate pentru dumneavoastră.

Ultimele stiri crestine: https://alfaomega.tv/stiri

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: