DEVOTIONALE

Gheorghe Ignat: Pace în Ucraina înseamnă mai mult ca sigur pace pentru România, Europa și cred că pentru lumea întreagă.

După ce zilele trecute la sediul Fight for Freedom din Verești, jud. Suceava, am avut o vizită oficială din partea Departamentului Protecției Copilului din Regiunea Odesa – Herson.

Astăzi am avut parte de o nouă vizită, de data acesta o delegație din partea Ministerului Sănătății prin doamna Dana Vlas, un coleg al dumneaei și o surpriză Arhimandritul Meletii Iakubin Mihail, starețul Mănăstirii „Schitul Sfântului Pokrovsky” al regiunii Marinovka, Odesa.

Discutând cu aceștia am putut observa recunoștință pe chipuri dumnealor, Arhimandritul Mihail spunând la un moment dat ” de departe România ne-a ajutat cel mai mult…suntem încă în mare necaz, rămâneți alături de noi, Dumnezeu vă va răsplăti toată truda și cheltuiala..”

Eu cred că Dumnezeu deja ne răsplătește prin faptul că avem pace, căldură, mâncare, curent electric în țara noastră.

Ortodocși sau protestanți continuăm să ne rugăm pentru pace în Ucraina, căci pace în Ucraina înseamnă mai mult ca sigur pace pentru România, Europa și cred că pentru lumea întreagă.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100047611105510

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: