DEVOTIONALE

O alegere covârșitoare

Dumnezeu ne iubește nespus pe fiecare dintre noi. Dumnezeu îl iubește în parte pe fiecare om pe care l-a creat și dragostea Lui este veșnică! Ea nu se va schimba indiferent de circumstanțe sau felul în care vom răspunde noi la această dragoste. Ea va rămâne constantă în dreptul nostru pentru totdeauna.

Dacă alegem să refuzăm dragostea lui Dumnezeu pentru noi și să ne îndepărtăm de la o relație cu El, atunci noi vom muri în păcatele noastre și nemântuiți de la mânia Lui. Dar chiar și refuzul nostru de a-L accepta, nu va îndepărta dragostea Sa de la noi. Dumnezeu ne-a iubit atât de mult, că a coborât pe pământ ca să pregătească o modalitate de a fi cu El pentru totdeauna, nu despărțiți.

Dumnezeu ne dorește cu Sine în Veșnicii. De ce ne-am dori vreodată să fim fără Dumnezeu? De ce ne-am dori vreodată să fim despărțiți de El?

Alegerea aceasta covârșitoare stă în dreptul fiecăruia dintre noi. Fiecare individual alege să accepte sau nu chemarea lui Dumnezeu.

„Iată, îţi pun azi înainte viaţa şi binele, moartea şi răul.” Deuteronom 20:15

Dumnezeu lasă la discreția noastră hotărârea de a-L urma, dar arată și ce urmează în urma refuzului. În cărțile scrise de Moise de multe ori am văzut oferta lui Dumnezeu ca poporul să aleagă binele, dreptatea, și ascultarea de poruncile Sale pentru a fi binecuvântați în tot ce făceau, sau să aleagă răul, moartea și blestemul. La prima vedere, te gândești: cine ar alege cu bună conștiință moartea și blestemul pentru sine și familia sa?

Dar timpurile pe care le trăim arată exact această situație. În care oamenii conștient întorc spatele lui Dumnezeu atât pentru lucrurile pământești, dar și pentru cele veșnice.

Ignoranța totală a oamenilor față de sufletul lor este dureroasă.

”Iau azi cerul şi pământul martori împotriva voastră că ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa, ca să trăieşti, tu şi sămânţa ta, iubind pe Domnul Dumnezeul tău, ascultând de glasul Lui şi lipindu-te de El, căci de aceasta atârnă viaţa ta şi lungimea zilelor tale…” Deuteronom 20.19-20

Citeste mai mult: https://moldovacrestina.md/o-alegere-covarsitoare/#utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=o-alegere-covarsitoare

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: