DEVOTIONALE

Frații Furdui nu s-au mai văzut din februarie 2022 și nici o reuniune de familie!

Vă amintiți? În februarie, un judecător din Walsrode a decis într-un demers fără precedent să acorde custodia completă a copiilor Furdui Serviciului de Asigurări Sociale. Departamentul de asistență socială condus de doamna Sina Boehling și consilierul districtual Jens Grote au decis imediat să îi ia pe cei doi frați mai mici pentru că după aproape un an nu au putut fi aduși să explice că sunt fericiți departe de casă și să fie.

Biroul de asistență socială a decis, de asemenea, să nu permită reuniunile de familie, lăsând-o pe Lea de 2 ani complet izolată. Ce acum, după ce Lea nu și-a văzut frații de jumătate de an și contactul social cu părinții a devenit și mai rar? Bineînțeles că ar trebui plasată într-o altă familie adoptivă pentru ca departamentul de asistență socială să o poată ține prinsă în sistem și să explice la rândul său cu ajutorul unui psiholog că revenirea fetiței în familie este absolut frumoasă interesul lor. După ce a fost distrusă psihic de separarea brutală de familia ei în aprilie 2021 după ce i s-a deposedat dreptul de a fi alături de mama ei biologică și de a vorbi – ceea ce din partea departamentului de asistență socială în cooperare cu judecătorul a fost planificat i-au luat și dreptul propriilor ei frați, cu care a avut o legătură puternică, iar tu ești pe cale să-i iei complet dreptul la familia ei biologică!

Părinții nu au avut voie să viziteze Ruben și Albert timp de 6 săptămâni la locul unde au fost aduși!

În acest moment, departamentul de minori a informat părinții și avocații că băiatul este bine și că sunt fericiți în noua lor casă. Dar copiii le-au scris în secret surorilor lor mai mari, spunându-le cât de rău se simt și cât de mult tânjesc să vină acasă. S-a pus multă presiune pe ei să explice că acolo unde sunt totul este bine.

Băieții le-au spus rudelor că așteaptă cu nerăbdare o decizie la întoarcerea acasă. Le-au spus părinților lor: „Vă rugăm să faceți ceva pentru noi. „

Deși au dreptul să-și sune părinții, nu au voie. Au cerut să vorbească cu David la telefon, nu au avut voie. Au cerut să vorbească cu surorile la telefon, au refuzat din nou. Au fost duși într-un sat de copii unde se dorește resetarea și distrugerea propriei voințe. Vreți să se predea, nu le pasă unde trăiesc, să fie distruși mintal și să spună ce se așteaptă de la ei și se vor simți la mila unui sistem draconic.

Ne întrebăm: Ce acum? O să le dea medicamente? Vor fi duși la psihiatrie?

Avocații, părinții și copiii au fost mințiți!

Vă amintiți cum avocații au declarat în martie după proces că două fete vor veni acasă și ceilalți copii vor urma treptat pentru a reuni familia?

Ei bine, cele două fete au venit acasă (foarte târziu), dar s-a decis ca cei trei copii mai mici să rămână separați de familie pe termen nelimitat.

Au greșit avocații?

A fost aceasta o strategie de calmare a minților și de a da impresia că totul a fost în regulă cu departamentul de asistență socială Heidekreis?

Au fost mințiți toți?

Ce este sigur este că copiii sunt îndepărtați și înstrăinați intenționat!

Ce se întâmplă cu cei care urmăresc în tăcere acest joc macabru al ministerului tinerilor păgânismului?

Mulți cetățeni sunt surprinși că așa ceva este posibil în Detuschland. În moda tipic germană, aveau mare încredere în instituții. Aceasta este într-adevăr o mare slăbiciune a poporului german, încrederea și supunerea față de conducători.

Mai întâi au spus: „Nu, nu se poate, departamentul de asistență socială acționează corect, sunt părinți nebuni, sigur și românii ăștia sunt răi”. Se așteptau să audă despre dezastrul din care au fost salvați acești copii. Se așteptau la rapoarte medicale de abuzuri, declarații de presă de la vecinii care nu au mai putut suporta să vadă acești copii abuzați, traumele psihice ale copiilor anxioși și multe altele pentru a numi bunele intenții și pentru a confirma rofesional ervenții făcute de doamnele de la Departamentul de Asistență Socială Heidekreis.

Acum ca toata lumea stie din ce motive au fost luati acesti copii, ceea ce nu are nicio legatura cu situatia de urgenta, credem ca motivatia Ministerului Tineretului, atat pentru interventia abuziva initiala, cat mai ales pentru decizia de a continua torturarea acestor copii 15 luni dupa separarea fortata si Sa provoace traume inimaginabile in familie, se poate recunoaste chiar de pe Marte!

Toate acestea la rândul lor ne fac și mai hotărâți să nu renunțăm. Nu putem sta indiferenți în fața unor astfel de abuzuri. Nu putem și nu vom tolera acțiunea inumană a ministerului tinerilor păgâni împotriva unei familii nevinovate.

Vă cerem ajutorul prin post, rugăciune, susținerea familiei Furdui și raportarea publică a acestor abuzuri.

Cu ajutorul lui Dumnezeu!

https://www.facebook.com/sustinemfamiliafurdui

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: