DEVOTIONALEDEVOTIONALE VIDEO

George Alexander: FAMILIE CU 7 (ȘAPTE) COPII LĂSATĂ ÎN GRIJA NIMĂNUI…

În timp ce noi, cei rămași în țară sau idealiștii reîntorși aici, ne zbatem să supraviețuim, frați de-ai noștri o duc și mai rău căci, dacă sufletul ți-e distrus, nici nu mai ai pentru ce trăi… De o bună bucată de vreme, începând cu 26 aprilie 2021, o familie de români, Camelia și Petre Furdui plus cei 7 (șapte) copii ai lor, David – 15 ani, Naomi – 14 ani, Estera – 13 ani, Natalia – 12 ani, Ruben – 11 ani, Albert – 9 ani, Lea – 1 an, trăiesc o adevărată Dramă. Pe 26 aprilie 2021, așa-zisa „Protecție a Copilului” din Germania, Jugendamt, ca în toate statele acestea, „civilizate”, din apusul Europei, care desconsideră total părinții, i-a înjunghiat pe la spate! Fără discuții, fără urmă de sentimente, angajații Jugendamt-ului, ca și în cazul familiei Bodnariu!, s-au autodepășit, sub pretextul că-și fac „datoria” trecând practic la exterminarea unei Familii.

Nu există cuvinte care să descrie durerea acestor oameni, părinții sunt distruși, copiii lor au devenit simple obiecte în experimentele cinice ale altora. Departe de țară, singuri, total ignorați sau uitați de autorități – mai există, oare, statul român?! – așteaptă cu sufletul sfărâmat un semn de la nimeni… Copiii lor trăiesc, de asemenea, Drama Vieții în aceste fabrici ale morții, nu exagerez cu nimic, zecile de mii de copii inocenți distruși psihic în aceste lagăre ale Europei, din aceste țări „civilizate”, confirmă acest lucru. Este inuman să-i iei copiii unei Familii cu japca, să minți tot timpul sau să te eschivezi în fel și chip, Jugendamt, să nu le dai Părinților nici cele mai mici amănunte despre existența Copiilor Lor.

Ce se întâmplă cu acești copii, stat român?! Ce se întâmplă cu acești cetățeni români, medaliați ai României și ai Europei aduse în stadiul medieval?! Chiar nu vă pasă de ei?! … Au trăit fericiți în Familia lor, în spiritul valorilor creștine, cu respect și dragoste față de Dumnezeu și de oameni, poate, tocmai de aceea, nu-i așa?!, au fost linșați, fără milă aruncați pe drumuri de Jugendamt!… Nu este ușor să crești 7 (șapte) copii în această lume modernă, mutilată de Egoism și de Ban, care le iau mințile multora. A crește 7 (șapte) copii însă înseamnă a te dedica, de fapt, ca Părinte! Șapte copii frumoși, șapte suflete nevinovate plus doi părinți dărâmați psihic de mercenarii unui sistem malefic așteaptă ajutor din partea noastră, Fraților!

Dacă noi nu facem nimic, nimeni nu mișcă un deget pentru ei. Știu, e pandemie, avem griji pe capete, dar este înscris în ADN-ul nostru, ca Ființe Umane, să ne ajutăm unii pe alții. Ce s-a întâmplat cu David, Naomi, Estera, Natalia, Ruben, Albert, Lea?! Unde sunt?! ELIBERAȚI, COPIII, Jugendamt! Românii nu vor sta cu brațele încrucișate. Vor urma proteste masive peste tot…

https://www.facebook.com/GeorgeAlexander1961

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: