DEVOTIONALE

Devoțional | Isus nu este un fariseu

În Ioan 3:18, Isus spune că, acela care crede în El, nu va fi respins niciodată.

Oricine crede în El nu este judecat; dar cine nu crede a şi fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu. – Ioan 3:18

Dumnezeu dorește să îi vindece pe copiii Săi de rănile trecutului, care au fost cauzate de respingere. El dorește să știi că niciodată nu te va respinge. În Matei 11:28 spune: „Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă.” Acest cuvânt este și pentru cei care muncesc din greu să fie perfecți și care, atunci când eșuează, se împovărează singuri cu sentimente de vinovăție.

În Ioan 3:18 Isus a vorbit oamenilor care încercau să trăiască sub legea fariseilor. Nu era deloc ușor să fii pe placul fariseilor – care și astăzi mai sunt printre noi. Sunt convinsă că știți măcar pe cineva care, în mod subtil, îți transmite mesajul: „Te voi accepta dacă faci lucrurile perfect și mă mulțumești, dar dacă nu va fi așa, te voi respinge și nu îți voi mai acorda dragostea mea.”

Isus nu este un fariseu. În Ioan 3:18, El spune că, acela care crede în El, nu va fi respins niciodată. Crede în Isus, iubește-L, stai alipit de El, contează pe El și încrede-te în El. Atunci, cu siguranță vei putea intra în bucuria vieții din abundență pe care Isus ți-o oferă.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/14326-devotional-isus-nu-este-un-fariseu?fbclid=IwAR1q1s1Vb9yp-Fd8K-gARRkPkSWni8L0t1Idh58HtZdvZaP7WvttITZlJbo

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: