ANUNTURI

Manifestul Marșului Apărătorilor Credinței

1. Susținem și cerem urgent protejarea copiilor de prezentarea materialelor sexuale în școli, cerem interzicerea urgentă a propagandei destrăbălării sexuale începând cu grădinițe și până la licee și universități. Susținem și cerem ca proiectul de lege PL-x nr. 243/2022 pentru modificarea şi completarea Legii nr.272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului să fie votat spre siguranța copiilor noștri. Nu au ce căuta în școlile copiilor noștri propagande care să lezeze demnitatea, puritatea și creșterea lor armonioasă. Nu au ce căuta materiale care să-i determine să ia decizii care să-i “schilodească” pe copiii noștri. Vrem ca identitățile lor de băieți și fete să nu fie atacate în mod repetat și agresiv cu materiale care caută adepți pentru noua “religie a obsesiei sexuale”. Vrem cumpătare, nu destrăbălare!

2. Susținem dreptul părinților de a alege ce doresc pentru copiii lor, fiecare familie își va crește copilul din punct de vedere moral și religios după alegerile personale și acestea nu vor fi impuse în grădinițe, școli și licee. Vrem ca ai noștri copii să nu fie infectați cu ideologii sexuale fără ca noi să știm, nu vrem ca agenda depravării să fie introdusă tacit fără încuviințarea părinților și să ne trezim cu copii preocupați de schimbări dăunătoare. Nu ne trimitem copiii la școală pentru a veni de acolo cu altă identitate și alt nume, nu ne trimitem copiii la școală pentru a li se citi povești despre John și John sau despre Unchiul Sam care îi poate atinge în mod “pervers”, nu ne trimitem copiii la școala pentru a fi învățați să se autosatisfacă, ci îi trimitem pentru a-i face oameni, nu “marionete ale agendei sexuale”.

3. Susținem dreptul creștinilor/românilor de orice religie și denominațiune din această națiune de a alege conform cu a lor conștiință, fără a fi forțați la locul de muncă, în școli sau în orice altă instituție să facă lucruri contrare cugetelor lor. Omul trebuie să aibă libertatea de a nu-și încălca principiile pentru a-și putea câștiga existența sau pentru a-și păstra un beneficiu care i se cuvine de drept.

4. Susținem clasa politică conservatoare. Știm presiunea enormă care se pune din exterior și chiar din interiorul țării pe politicienii conservatori, care au un crez creștinesc și care știu că Dumnezeu de la început l-a creat pe om după chipul și asemănarea Sa, adică parte bărbătească și parte femeiască (Genesa 1:27), iar Hristos a spus că ce a împreunat Dumnezeu, omul să nu despartă (Marcu 10:6-9). Știm de la Apostolul Pavel că familia nu este un construct și o invenție socială, ci că orice familie se trage din Dumnezeu (Efeseni 3:14-15). Dragi politicieni, nu sunteți singuri în această luptă politică de apărare a purității copiilor noștri, a familiei și a drepturilor creștinești, vă vom demonstra cât de mulți suntem alături de voi.

5. Susținem că națiunea noastră poate fi binecuvântată, ocrotită și trainică doar prin căința și lepădarea de ceea ce ne-a îmbolnăvit, susținem că nu putem schimba nimic continuând să aplicăm același stil de viață distructiv. Credem că pasajul acesta din Scriptură este valabil și astăzi, iar o națiune devine înfloritoare în toate domeniile, doar dacă aplică aceste cuvinte: “dacă poporul peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, dacă se va întoarce de la căile lui cele rele, atunci voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatele şi îi voi vindeca țara (2 Cronici 7:14).”

Dacă și tu ai aceeași viziune, dacă și tu dorești o Românie curată și binecuvântată, dacă și tu crezi că dacă noi stăm nepăsători, de fapt preiau frâiele cei ce se vor stăpâni peste copiii, drepturile și principiile noastre, atunci hai pe 22 Octombrie, ora 16:00 în Piața Universității! Hai și tu să le arătam că Dumnezeu ne-a creat aici stăpâni și că nu cedăm nimic din ce am stăpânit și vom stăpâni până în veșnicii!

“Pentru ca răul să triumfe, este suficient ca cei buni să nu facă nimic.” Edmund Burke

Cu prețuire pentru sfinți,

Toni Berbece

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: