ANUNTURI

CAZUL FAMILIEI BODNARIU : OPERATIUNEA – FELICITĂRI DE CRĂCIUN

familie-bodnariu-norvegia-3Pentru toti cei ce sprijiniti Marius și Ruth Bodnariu, va rugam sa va alaturati noua in acest nou efort de a-i reuni cu copilasii lor. Saptamana trecuta am folosit email-ul pentru a aduce Barnevernet-ul in centrul atentiei propriilor autoritati. Saptamana aceasta dorim sa ne folosim de posta, pentru a acoperi golurile laste de emailurile trimise saptamana trecuta, si spre a atrage si mai multa atentie asupra cazului familiei Bodnariu. Pentru toti cei ce doriti sa participati, urmariti instructiunile de mai jos.

Scopul acestui proiect este de a trimite, pe cale postala, felicitari scrise de mana la toate entitatile Norvegiene care are putea avea influenta in cazul Bodnariu, rugandu-i sa ajute la reunirea familiei Bodnariu. Mesajul va fi scurt si scris de mana (pentru a personaliza mesajul si pentru a evita aruncarea acestuia in gunoi imediat ce plicul este deschis). Pentru cei ce nu aveti, si nu puteti cumpara felicitari de Craciun, va rugam sa scrieti mesajul pe o coala de hartie si il puteti trimite si asa.

 

Instructiuni:

​Cumparati atatea felicitari de Craciun pe cate doriti sa trimiteti (va rugam nu cheltuiti prea multi bani).

Va rugam sa scrieti mesajul de mai jos, in limba engleza: (Va rugam sa folositi mesajul oferit; nu dorim sa trimitem mesaje negative sau acuzatoare la adresa unor oameni carora le cerem ajutorul; dorim sa apelam la umanitatea lor, nu sa ii instigam. De altfel, mesajul trebuie scris in limba engleza, deoarece toate entitatile norvegiene citesc si inteleg limba engleza)

Merry Christmas!

For Christmas this year, I pray that you help reunite a family residing in Norway. Five children (ages 3 months to 9 years old) are currently in three separate homes away from their parents while Christmas is fast approaching! We ask that you please look into the Bodnariu case and into the abuses made against them by the Barnevernet.
Please help this family celebrate Christmas together!
Merry Christmas and God bless you in your willingness to do the right thing by reuniting this family!
The family of Marius and Ruth Bodnariu can be reached at: bodnariu.family@gmail.com

––––––––

Dar va rugam sa scrieti felicitarile in limba engleza.

Alegeti cate adrese puteti din urmatoarea lista; am enumerat adresele in lista importantei:

To:

The Royal Court

The Royal Palace

0010 Oslo, Norway

 

To:

Office of the Prime Minister – Erna Solberg

Postboks 8001 Dep, 0030 Oslo, Norway

 

To:

Stortinget

Karl Johans gt. 22

N-0026, Oslo, Norway

 

 

To:

Stortinget

Svein Harberg

0026 Oslo, Norway

 

To:

The Minister of Children, Equality and Social Inclusion

Mrs. Solveig Horne

Akersgata 59, 0030 Oslo, Norway

 

To:

The Romanian Embassy in Norway

Oscars gate 51, 0244 Oslo, Norway

 

To:

Royal Norwegian Embassy

2720 34th Street NW

Washington, DC 20008

 

To:

Royal Norwegian Embassy

Strada Atena 18

011832 Bucharest 1

Romania

 

To:

Royal Norwegian Embassy

Ambassador: Mona Elisabeth Brøther

150 Metcalfe Street, suite 1300

Ottawa, ON K2P 1P1

 

 

To:

Royal Norwegian Embassy in Spain

Calle Serrano, 26 (planta 5)

28001 Madrid, Spain

 

To:

Royal Norwegian Embassy in Brussels

Rue Archimède 17

1000 Bruxelles, Belgium

 

To:

Royal Norwegian Embassy in England

25 Belgrave Square

London SW1X 8QD

United Kingdom

 

––––––––––––––––––––

Va rog sa va asigurati ca fiecare plic are timbru corespunzator destinatiei. Va rugam sa trimiteti felicitarile/scrisorile pana pe data de Decembrie 15, pentru a asigura primirea lor inainte de Craciun.

​Daca este posibil, si numai daca doriti, va rugam sa lasati un comentariu in care sa ne spuneti daca ati putut/si cate scrisori ati putut trimite; am dori sa stim cate entitati Norvegiene vor primi felicitari de Craciun.

Continuati sa ii purtati pe Marius, Ruth, si pe copiii lor: Eliana, Naomi, Matei, Ioan, si Ezechiel in rugaciunile dumneavoastra. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Vrem sa subliniem caci mesajele scrise de mana sunt de preferat, deoarece sunt mai eficiente, si nu vor putea fi aruncate la gunoi atat de repede precum un email. Totusi, pentru cei care nu puteti scrie felicitari de Craciun de mana, va rugam sa trimiteti mesajul din limba engleza de mai sus, folosing copy/paste, si trimiteti-l email la urmatoarele adrese:

 

postmottak@stortinget.no, olemic.thommessen@stortinget.no, marit.nybakk@stortinget.no, familie-kultur@stortinget.no, svein.harberg@stortinget.no, justis@stortinget.no, hadia.tajik@stortinget.no, postmottak@smk.dep.no, utenriksminister@mfa.no, postmottak@bld.dep.no, postmottak@jd.dep.no, post@slottet.no, eu.brussels@mfa.no, droi-secretariat@ep.europa.eu, libe-secretariat@ep.europa.eu, vera-jourova-contact@ec.europa.eu, emb.washington@mfa.no, cg.houston@mfa.no, cg.newyork@mfa.no, cgsfo@mfa.no, emb.ottawa@mfa.no, emb.bucharest@mfa.no, emb.brussels@mfa.no, emb.madrid@mfa.no, emb.vilnius@mfa.no, emb.warsaw@mfa.no, emb.stockholm@mfa.no, emb.brasilia@mfa.no, visa.brasilia@mfa.no, emb.ankara@mfa.no, emb.bratislava@mfa.no, emb.newdelhi@mfa.no, emb.moscow@mfa.no, emb.manila@mfa.no, emb.london@mfa.no, emb.amman@mfa.no, emb.prague@mfa.no, 03030@nrk.no, newmedia@euronews.com

 

Thank you for your continued support!

 

Va multumim pentru suportul oferit in continuare!

https://popaspentrusuflet.wordpress.com

page

anigif n

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. With God’s help I will mail to all the addresses listed above. God Bless you all for what you do for Bodnariu Family.

  2. Am lăsat mesaj la meilurile din lista și am primit răspuns de la unul dintre ele :Vi bekrefter at din e-post er mottatt av Statsministerens kontor.
    Vi stadfestar at din e-post er motteken av Statsministerens kontor.
    We hereby confirm that your e-mail has been received by the Office of the Prime Minister.
    Meil-ul de unde am primit este postmottak@smk.dep.no

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: