ANUNTURI
Trending

Sms-uri, mesaje urari pentru MAME – ziua femeii si de 8 Martie (peste 100 de mesaje)

Mama semnifica atatea lucruri in viata noastra incat nu poate fi descrisa sumar. Exista totusi cateva mesaje pentru mama care strang esenta si intreaga semnificatie a acestui personaj in viata noastra si care pot aduce zambetul pe buze si o lacrima de bucurie in ochii mamei cand le va citi! . Cele mai frumoase Mesaje, DECLARAŢII, URĂRI şi SMS-URI de 8 MARTIE: La multi ani, mamico!

 1. Exista o singura fiinta pe lume fata de care vom ramane intotdeauna datori: “Mama…”
 2. Draga mamica mea, primavara calda sa fie in sufletul tau toti ce-ti doresti si multe multumiri si iti mai multumesc ca ai avut grija de mine cu atata atentie .Te iubesc din tot sufletul
 3. Draga mama, azi de ziua ta vreau sa iti spun ceva: iti multumesc pt grijile avute noptile pierdute si iti mai spun ceva te iubesc cu toata inimioara mea.
 4. Sarbatorita vesnic si iubita, asa te vreau, ca-n gandurile mele, sa imi inspiri femeie, parfumul fericirii, ca ghiocelul, parfumul primaverii!
 5. Tu, mamico draga, ne indrumi pasii si ne sprijini sa mergem pe drumul drept.Noi iti multumim si te iubim.La multi ani!
 6. Trandafir rosu deschis Te iubeste cine a scris, Te iubeste, te saruta, Niciodata nu te uita! La Multi Ani! …
 7. De ziua scumpa care vine eu iti urez noroc si bine, margaritare-n calea vietii, succes in anii tineretii si pe aripa primaverii primeste dragostea si dorul!
 8. Iti multumesc cu toata fiinta mea si as vrea sa stii, chiar daca nu-ti spun tot timpul asta, ca te iubesc, iar acest sentiment nu va inceta niciodata.
 9. Cand ma uit afara, vad doar vant si ploi. Cand ma uit la cer, e mereu innorat si cenusiu. Dar cand ma uit la tine stiu ca va veni timp frumos, pentru ca tu esti soarele si primavara mea.
 10. Iti doresc ca rasaritul soarelui sa-ti aduca peste zi implinirea viselor alaturi de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
 11. Cand voi creste mare sper ca voi ajunge sa fiu o mamica la fel de buna ca tine, la multi ani, mami
 12.  Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani!

vezi peste 100 de mesaje click aici

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: