DEVOTIONALE

Războiul psihologic al Germaniei împotriva creștinilor României

Jugendamt a optat pentru un război psihologic împotriva creștinilor României care de un an și jumătate cer respect pentru instituția familiei prin reîntregirea familiei Furdui. O explicație alternativă nu ar părea convingătoare. Pe 26 octombrie se vor împlini 18 luni de când Jugendamt a răpit copiii Furdui, fără ca Jugendamt să dea semne că ar ceda.

Zeci de mii de creștini români au demonstrat în aceste 18 luni în spațiul public, în Europa și SUA, pentru eliberarea copiilor. Zeci de mii de semnături au fost înaintate autorităților germane. Pledoarii au fost făcute și pe lângă ambasadele și consulatele germane din SUA. Acțiuni de pichetare au avut loc în Walsrode, Hanovra, București, Timișoara, Oradea, Chișinău.

Este deci practic imposibil ca autoritățile germane să nu își dea seama de seriozitatea problemei, dar mai ales de determinarea creștinilor din România pentru reîntregirea cât mai grabnică a familiei. Putem deci vorbi de buna credință de un război psihologic al Germaniei împotriva noastră. A creștinilor. Germania pare să fi ales un psychological war of attrition / un război psihologic de hărțuire împotriva noastră. Un război pe care Jugendamt crede că îl va câștiga. Îndrăznesc să cred că, dimpotrivă, va falimenta.

Creștinii din România au nevoie de aliați, sau inspirație în bătălia lor spirituală împotriva secularismului german. Informația ar putea fi un aliat puternic, o armă puternică în bătăliile în care suntem antrenați, împotriva voinței noastre. Noi am ales pacea și am solicitat dialogul, dar Germania a ales războiul psihologic.

E greu să porți un război psihologic cu Germania. Dar nu imposibil, și mai ales nu imposibil de câștigat. Germania are mulți simpatizanți și aliați în Europa și în lume, cu toate că a distrus Europa de trei ori între 1914 și 2015. Dar Germania are și critici, criticul cel mai redutabil fiind Marea Britanie, imperiul care a distrus imperialismul german de două ori între 1914 și 1945. În doar 31 de ani. Britanicii nu au uitat lucrul acesta și nu ezită să critice Germania, dar mai ales să expună punctele slabe ale strategiei germane în relațiile cu terții.

Și tocmai despre asta vreau să comentez acum, în încheiere. Pe 1 octombrie, The Spectator a publicat o recenzie remarcabilă a cărții recent publicate a lui Peter Wilson: Iron and Blood: A Military History of the German Speaking Peoples Since 1500 / Fier și sânge: O istorie militară a popoarelor germane după 1500. [LinK: https://www.spectator.co.uk/…/the-roots-of-20th-century…]

Sunt câteva concluzii ale cărții pe care e bine să le cunoaștem și noi, cei care am luptat și vom continua să rezistăm războiului psihologic german. Prima concluzie este că germanii au fost, până în 1945, soldați redutabili, fie că luptau sub steagurile popoarelor germane ori ca mercenari pentru alte țări. (Cum a fost cazul, de exemplu, al mercenarilor din Hesse în coloniile britanice care i-au ajutat pe coloniști să-și câștige independența, iar apoi să respingă invazia britanică din 1812).

Cu toate acestea, strategia militară germană are câteva puncte slabe. În primul rând, spune autorul, „German speakers could be very bellicose / liderii germani vorbeau amenințător”. Asta, spune Wilson, a intimidat oponenții Germaniei. Din asta putem învăța că Jugendamt vorbește autoritar, dar și tremură.

În al doilea rând, Wilson descrie punctul nevralgic al strategiei militare germane: „shooting first and asking questions later, something which led to strategic bankruptcy / germanii au apăsat trăgaciul și doar după aceea au pus întrebări, ceea ce a dus la faliment strategic.” În acest sens Wilson dă exemple multe. Punctul esențial pentru noi este că Jugendamt a urmat exact această strategie privind familia Furdui: au răpit copiii în grabă și s-au dezmeticit mai târziu la o realitate neplăcută.

Jugendamt va ceda. Germania se confruntă cu probleme mult mai serioase, cauzate de războiul lui Putin. E recomandabil, deci, ca războiul psihologic al Germaniei împotriva creștinilor României să înceteze, iar creștinii României să continue rezistența.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact

https://www.facebook.com/search/top?q=peter%20costea

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: