STIRI EXTERNE

Satana pregătește lumea pentru Antihrist, spune Michael Youssef

CP) Michael Youssef, autor de bestselleruri și antropolog cultural, nu vrea să lase oamenilor o impresie greșită.

„Nu sunt un predicator al Timpului Sfârșitului”, a declarat pastorul egiptean-american în vârstă de 73 de ani pentru The Christian Post în timpul unui interviu acordat marți.

În schimb, a spus Youssef, noua sa carte, Is The End Near? , care îi prezintă pe creștini prin reprezentările lui Isus despre sfârșitul timpurilor biblice din Evanghelia după Matei, subliniază doar ceea ce mulți au cronicizat deja, și anume, creșterea conținutului demonic în cultura populară și o creștere a frecvenței catastrofelor globale.

Emisiunile populare precum „Lucifer” și „Micul Demon” de la televizor, a spus Youssef, subliniază o temă comună de acceptare și umanizare a figurii biblice Antihrist la care se face referire în cartea Apocalipsa.

„Little Demon”, un program animat deținut de Disney , prezintă o femeie care este impregnată de Satan și dă naștere unei fiice a lui Antihrist. Spectacolul conține nuditate, violență și vrăjitorie.

Serialul a câștigat avertismente de la pastori și condamnări din partea unor grupuri precum One Million Moms, care spuneau că „show-ul face lumina iadului și pericolele tărâmului demonic”.

Youssef a numit un astfel de conținut de programare un exemplu al modului în care media seculară joacă un „rol major” în practicarea unei forme de îndoctrinare atunci când vine vorba de spunerea adevărului.

„Atât de mulți așa-ziși jurnaliști spun că obiectivitatea este într-adevăr o trecere între jurnaliști și radiodifuzori, că nu ar trebui să existe obiectivitate”, a spus el. „Deci deja sfințesc și laudă subiectivitatea, astfel încât, atunci când va veni Antihrist, toți vor fi pregătiți… Mass-media joacă un rol major în toate acestea”.

„Dacă cineva avea îndoieli cu privire la asta, ultimii șase ani ar fi trebuit să ne vindece de această îndoială.”

El a comparat starea actuală a mass-media cu impulsul de mare profil pentru vaccinări în masă în perioada de vârf a pandemiei de COVID-19.

“Vedeți oile. Avem o mentalitate de oaie”, a spus el. „Când văd pregătirea în inimile oamenilor… „Oh, da, da, Antihrist este bun pentru noi, la fel cum vaccinul este bun pentru noi”.

Apoi a clarificat: „Nu sunt împotriva vaccinurilor, dar spun doar că trebuie să cădem cu toții la coadă. .'”

Închiderile globale legate de COVID, cum ar fi restricțiile aspre implementate în Australia, unde Youseff a trăit și a fost hirotonit, „ne-au învățat cât de ușor și cât de repede se ridică o putere autoritara în democrații”, a spus pastorul.

„Pe măsură ce regimurile autoritare se ridică chiar și în democrațiile occidentale, vedeți că acesta este modul lui Satan de a pregăti lumea pentru Antihrist”, a adăugat el.

Cartea lui Youssef se concentrează pe șase semne menționate în mod explicit de Isus în Matei 24 și 25,  care includ distrugerea Ierusalimului de către armata romană în anul 70 d.Hr. și timpul chiar înainte de întoarcerea lui Isus.

Deși recunoaște că lumea a avut întotdeauna cutremure, foamete și furtuni, Yousseff a spus că diferența este că acum „vin din ce în ce mai repede”.

Folosindu-și expertiza de antropolog calificat, Youssef a spus, după ce a studiat acele pasaje, „a devenit convins că ceea ce vorbește Isus, acele zile înainte de întoarcerea Fiului Omului, sunt zilele în care trăim”.

“Acum, s-au mai întâmplat aceste lucruri înainte? Sigur”, a adăugat el. „Dar imaginea pe care ne-o dă Domnul nostru despre durerile de travaliu, despre o femeie însărcinată… este că atunci când durerile de travaliu încep să vină la intervale apropiate, mai bine te pregătești pentru marele eveniment”.

El a spus că unul dintre acele semne menționate în Biblie este o mare „depărtare” de credința menționată în Matei 24:10  – o tendință despre care Youseff crede că este în curs de desfășurare.

Youseff a subliniat un studiu din octombrie anul trecut, care a constatat că până la 70% dintre evanghelici cred că există multe căi către Dumnezeu, mai degrabă decât exclusiv prin credința în Fiul Său, așa cum a spus Isus în Ioan 14:6 .

„[Isus] nu vorbește despre căderea lumii, pentru că lumea nu-L cunoaște”, a spus Youssef. „Aceasta este căderea creștinilor, a oamenilor care pretind că sunt credincioși”.

Youssef, care a scris peste 40 de cărți și ale căror programe sunt difuzate în 26 de limbi în întreaga lume, a spus că apostazia – o dezertare totală sau o îndepărtare de la credință – este în curs nu doar în America, ci și în Regatul Unit, Canada, Australia și alte țări occidentale. .

Dar chiar dacă mai mulți creștini stau acasă duminica, Youssef a spus că mii de musulmani vin la Hristos în lumea arabă, unde Youseff ajunge la până la 195 de milioane de case cu postul său de televiziune arabă, The Kingdom SAT.

CITESTE MAI MUL: https://www.christiantoday.com

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: