DEVOTIONALE

Toni Berbece: Plânset pentru România…

Trebuie să plângem pentru copiii care nu au șansa să respire nicio gură de aer pentru că mamele lor îi condamnă deja la moarte. Să ne rugăm cu lacrimi pentru sutele de mame care chiar in dimineața aceasta așteaptă într-un salon ca doctorul să vină și să smulgă copiii din ele. Haideți să ne rugam ca Duhul lui Dumnezeu să le scoată de acolo și să le ferească de a-și ucidă pruncii.

Trebuie să plângem pentru zecile de mii de fete care își vând trupurile pe internet cât si pe drumurile țării sau prin localuri spurcate, acestea plâng când nimeni nu le vede și se gândesc cum ar fi fost să aibă un soț iubitor și credincios și copii de care să aibă grijă, însă Diavolul le-a împins într-o capcană din care cred că nu mai pot ieși. Să ne rugam să accepte mâna întinsă a lui Hristos și să își refacă viețile pentru că se poate.

Trebuie să plângem pentru adolescenții/tinerii/adulții care azi se trezesc disperați după alcool, după a-si lua doza, după a juca la jocuri de noroc sau după alte vicii nimicitoare, să ne rugam pentru ca trupurile lor să nu mai fie temple ale viciilor care duc la moarte, ci să fie Temple curate ale Duhului Sfânt. Astăzi Hristos să pună silă de orice viciu și să facă să se scurgă păcatul din cei robiți cum se scurge apa.

Hristos a plâns pentru Ierusalim pentru că nu a cunoscut vremea cercetării, vremea chemării la schimbare și la o viață curată, vreme după care a urmat nimicirea (Ioan 11:35). Apostolul Pavel le scria corintenilor cu multă mâhnire și cu lacrimi din cauza păcatelor din cetate si chiar din Biserică (2 Corinteni 2:4). Dar pentru România cine mijlocește? Pleacă chiar acum capul și rostește o rugăciune pentru țara noastră iubită. Dumnezeu să trezească România!

Cu prețuire,

--

Toni Berbece

https://www.facebook.com/tony.profides

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d