ANUNTURI

Franklin Graham începe turneul din Marea Britanie cu un mesaj de dragoste și iertare

Centrul de expoziții din Liverpool a fost plin sâmbătă seara pentru prima noapte a turneului lui Franklin Graham în Marea Britanie .

Evanghelistul american și fiul lui Billy Graham a fost întâmpinat de ovații în picioare când a urcat pe scenă pentru a predica despre dragostea și iertarea lui Dumnezeu.

„Dumnezeu nu este mort, este în viață și este la Liverpool în seara asta”, a spus el.

Graham s-a inspirat din fiul risipitor din Luca 15 în timp ce a făcut apel la cei singuri, cei fără speranță și cei „dependenți de lucruri” să se întoarcă la Dumnezeu.

„Sex, alcool, droguri, cum ar fi, crezi că este o noutate pentru această generație? Nu, merge până la Biblie”, a spus el.
„[Fiul risipitor] și-a cheltuit toți banii și nu a avut nimic de arătat pentru ei, iar mulți dintre voi v-ați irosit viața și vă uitați înapoi la viața voastră și nu aveți nimic de arătat pentru ea”.

El a continuat: „Ești singur? Singurătatea este un lucru teribil și pentru mulți oameni acesta este declanșatorul sinuciderii. Sunt singuri și nu au nimic și își vor lua viața.

„Isus a spus că nu te voi părăsi niciodată, că nu te voi părăsi niciodată. Ce promisiune.”

Graham a spus că se roagă pentru vindecare pentru Marea Britanie și întreaga lume în urma pandemiei.
„Pandemia a schimbat lumea. Nu sunt sigur că vom fi vreodată la fel după asta”, a spus el.

„Atât de mulți oameni sunt răniți, oameni au fost bolnavi, au murit, și-au pierdut locurile de muncă.

„Frica pe care a pus-o în oameni, blocajele, separarea, izolarea, toate aceste lucruri au afectat atât de mulți oameni și îi mulțumim doar lui Dumnezeu că suntem acolo unde suntem astăzi și ne rugăm pentru vindecarea nu numai a acestui lucru. națiune, ci națiunile din întreaga lume care încă suferă din cauza pandemiei de Covid-19”.

La sfârșitul serii, mulți au răspuns la invitația lui Graham de a-L accepta pe Isus Hristos ca Mântuitor, făcând un pas înainte în timpul chemării la altar.

Graham i-a asigurat: „Amintește-ți asta, chiar dacă nu-ți amintești nimic altceva: Dumnezeu te iubește, ai fost iertat”.
Liverpool a fost prima oprire a lui Graham’s God Loves You Tour , care este găzduit gratuit.

Turul se va îndrepta lângă Newport, Țara Galilor de Sud, pe 21 mai, urmat de Sheffield Arena pe 25 mai și Excel Centre, Londra, pe 16 iulie.

Grupul de muzică creștină Newsboys a concertat în seara de deschidere la Liverpool și se va alătura lui Graham în South Wales și Sheffield.

La întâlnirea de la Londra li se vor alătura artiștii de cult CeCe Winans și Michael W Smith.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: