DEVOTIONALEEDITORIALE

Devoțional | Fă-ți timp pentru a cunoaște oamenii

Versetul de astăzi este un cuvânt foarte clar și specific de la Dumnezeu pentru noi. El ne spune să nu judecăm oamenii superficial sau după aparențe.

Ani de zile am fost genul de persoană care a emis judecăți pripite. Dumnezeu S-a ocupat într-un mod serios de mai multe ori de acest aspect și în cele din urmă, mi-am dat seama de pericolul de a judeca în grabă și superficial.

Înainte de a judeca oamenii, trebuie să ne luăm timp pentru a cunoaște cine sunt ei cu adevărat. În caz contrar: (1) putem aproba pe cineva pentru că pare a fi într-un fel, când, de fapt, nu este; sau (2) putem dezaproba pe cineva din cauza unei aparențe sau acțiuni evidente, când de fapt, acel om are un caracter frumos.

Toți avem micile noastre tabieturi, comportamente și atitudini care nu sunt ușor de înțeles de ceilalți. Dumnezeu nu judecă după aparențe, iar noi trebuie să-I urmăm exemplul.

David nu ar fi fost niciodată ales ca rege dacă oamenii ar fi judecat superficial. Chiar și propria lui familie l-a nesocotit. Dar Dumnezeu a văzut inima lui David, inima lui de păstor. Dumnezeu a văzut un închinător, un om care avea inima pentru El, fiind flexibil și modelabil în mâna Lui. Acestea sunt calități apreciate de Dumnezeu, dar care nu sunt întotdeauna evidente la prima vedere.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/16986-devotional-fa-ti-timp-pentru-a-cunoaste-oamenii?fbclid=IwAR08ZR_JwgkKrMRlNw48GnU0OeFn8-JHoRkFake7x2LOuFv2auaxpN6jAjc

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: