EDITORIALE

Devoțional | Așteaptă cu răbdare

Roada Duhului, dimpotrivă, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga răbdare, bunătatea, facerea de bine, credincioşia… – Galateni 5:22

Toți vrem o schimbare în viața noastră, însă nu întotdeauna suntem gata să trecem prin procesul necesar pentru ca schimbarea să aibă loc. De obicei este nevoie de mai mult timp decât credem noi că ar fi necesar, și întotdeauna sunt perioade de așteptare de-a lungul acestui drum. Se pune întrebarea: vom aștepta într-un mod corect sau nu? Dacă așteptăm într-un mod greșit, ne vom simți mizerabil; dacă, însă, decidem să așteptăm într-un mod corect, plăcut lui Dumnezeu, vom deveni răbdători și ne vom putea bucura în timp ce așteptăm.

Este nevoie de exercițiu, dar în timp ce Îl lăsăm pe Dumnezeu să ne ajute în fiecare situație, dezvoltăm răbdare, care este una dintre virtuțile creștine. Răbdarea este o roadă a Duhului, care se dezvoltă în încercare, așa că nu trebuie să fugim de situațiile dificile. Pe măsură ce se dezvoltă în noi răbdarea, Biblia spune că vom ajunge desăvârșiți și nu vom duce lipsă de niciun bine (vezi Iacov 1:2-4).

Chiar și relația noastră cu Dumnezeu implică schimbări progresive. În timp ce trecem prin experiențe care necesită un timp de așteptare mai lung decât ne-ar fi plăcut, învățăm să ne încredem în Dumnezeu într-un mod mai profund.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/joyce-meyer/devotional/13661-devotional-asteapta-cu-rabdare?fbclid=IwAR0kZ2Biyd1woXw98qDOvaK1iw7dIUjbc3YgeghqcgpUIklhsSpUjujxWQo

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: