DEVOTIONALEDEVOTIONALE VIDEO

Onisim Botezatu: Dragă  inimă  te iubesc!

Luați seama dar, fraților, ca niciunul dintre voi să n-aibă o inimă rea și necredincioasă, care să vă despartă de Dumnezeul cel viu. Evr 3:12

Petrece timp cu inima ta! Mult timp! Dacă a obosit, nu o salvezi cu aspacardin, ea are nevoie de eliberare, detensionare, de iubire. Poate ai depozitat gânduri negative în ea, dorință de răzbunare, vorbe grele sau ușoare, deopotrivă lovesc. Ajută-ți inima să se vindece! Cereți iertare, uită, fă bine, caută pacea, armonia, liniștea, bunătatea, iar inima ta se va vindeca și îți va mulțumi.

„O inima sănătoasă iubește mai mult” ne spunea doamna Stela Popescu cântând despre Catena. Este foarte adevărat. Dar o inimă pentru a fi sănătoasă trebuie ajutată să se vindece, să se mențină bună. Să aveți inimă bună. Inima are un prisos, un depozit, o magazie cu tot ce ai depus. (Lc 6:45) Omul bun scoate lucruri bune din vistieria bună a inimii lui, iar omul rău scoate lucruri rele din vistieria rea a inimii lui; căci din prisosul inimii vorbește gura.

Inima este ca o bancă, dacă depui gânduri bune, valori, principii, înțelepciune, crește dobânda emoțională, iar la vremuri grele faci o descoperire de card și din pușculița ta secretă de bunătate vei trăi tu și fiii tăi. Nu trebuie sa fugi la cardiolog, nu, mai bine fugi la Hristos. El te va ajuta să fii bun?

Despărțiți de Mine nu puteți face nimicspunea Isus în Ioan 15:5. Nu ai cum! Deci dacă ai o inimă rea și necredincioasă, aceasta te va despărți de Dumnezeul vieții, și nu vei putea face nimic. Nu vei realiza nimic în viață, nici pe lan fizic, nici emoțional, nici spiritual. Inimă rea distruge capacitatea de coordonare, scade eficiența motrică și intelectuală, nu te poți concentra pe lucruri și planuri concrete. Of! Nu merită să ai inima bolnavă! Iubeste-ți inima ta!

--

Citeste mai mult: https://onisimbotezatu.blog/

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura