DEVOTIONALE

Devoțional | Duhul Adevărului

Satana este marele înșelător și tatăl minciunilor; dacă ne poate ține în întuneric, atunci ne poate ține în robie și mizerie.

Am fost foarte nefericită și am avut multe dificultăți în viață, dar ani de zile am dat vina pe alții și pe circumstanțe. Mi-a fost greu să dezvolt și să mențin relații bune și am fost convinsă că toți oamenii din viața mea trebuiau să se schimbe pentru a ne putea înțelege. Nu mi-a trecut prin minte că eu aș putea fi cea care provoacă problemele.

Într-o zi din 1976, când mă rugam ca soțul meu să se schimbe, Duhul Sfânt a început să vorbească inimii mele. Am fost șocată când El mi-a dezvăluit cu blândețe înșelăciunea în care mă aflam, crezând că toți ceilalți sunt problema, și nu eu. Timp de trei zile, Duhul Sfânt mi-a dezvăluit că sunt greu de înțeles, că e imposibil pentru cineva să mă facă fericită, că am o atitudine de critică, sunt egoistă și dominantă – și acestea au fost doar începutul listei.

Înfruntarea acestui adevăr a fost extrem de dificilă pentru mine, dar pe măsură ce Duhul Sfânt mi-a dat har, am început o călătorie de vindecare și eliberare. Multe dintre adevărurile pe care vi le spun astăzi vin din acea perioadă. Satana este marele înșelător și tatăl minciunilor; dacă ne poate ține în întuneric, atunci ne poate ține în robie și mizerie. Chiar dacă înfruntarea adevărului poate fi dureroasă, este vitală pentru înaintare și libertate. Citeste mai mult https://alfaomega.tv

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: