DEVOTIONALEEDITORIALE

”Fight for Freedom” a primit o nouă recunoaștere din Ucraina

Au trecut mai bine de 8 luni de când Asociația Fight for Freedom din Suceava, coordonată de Ghiță Ignat găzduiește 75 de copii orfani cu vârste până în 5 ani. De îngrijirea lor s-a ocupat personal de specialitate din Odesa. Asta înseamnă 58 de medici și îngrijirori și 20 de copii care aparțin personalului. La Asociatia Fight for Freedom au gasit cazare, trei mese pe zi, un cuvânt de încurajare și multă dragoste.

Ghiță Ignat a declarat că este o onoare să poată face așa ceva și și-a arătat recunoștința lui Dumnezeu și tuturor celor care au ajutat. În ajutor au venit persoane fizice, ONG-uri, firme, dar și autoritățile.

Din Ucraina, Asociația Fight for Freedom a primit o recunoaștere oficială:

„Conducerea „Caminului de Copii Instituționalizați Izmail” al Consiliului Regional Odesa vă exprimă profundă recunoștință pentru că oferiți adăpost copiilor instituției, angajaților noștri și copiilor acestora. Majoritatea orfanilor noștri sunt copii care au rămas fără părinți, care nu vor auzi niciodată vocea mamei lor în viața lor, așa că ajutorul dumneavoastră este foarte plăcut și necesar pentru ei și ei îl vor simți mereu. Faptele bune nu trec neobservate – ele strălucesc ca niște faruri pentru cei care așteaptă ajutor, mai ales într-o perioadă atât de dificilă pentru Ucraina. Suntem siguri că exemplul dumneavoastră servește ca busolă și indicator și pentru alții. Fie ca bunătatea și generozitatea dumneavoastră să vă fie răsplătită însutit.

Vă dorim toate cele bune, sănătate, prosperitate și ma multă căldură pe cărarea vieții voastre.”

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d