ANUNTURI

Tony Berbece: Nicușor Dan nu a permis parada “iubirii care nu se votează…” Domnul să aibă milă și de București și de Timișoara

Domnul primar al Bucureștiului, pe care-l felicit, n-a permis “marșul iubiților care nu se votează”, deoarece aceștia nu au înțeles că iubirea nu pune în pericol în primul rând sutele sau miile de copii care se plimbă cu trotinete, biciclete, role sau pur și simplu de mânuță cu părinții. Aceștia n-au înțeles că nu pot folosi cel mai aglomerat bulevard, închis special pentru familii, ca propagandă pentru ceea ce copiii n-ar trebui să vadă niciodată. Oare aceasta este iubire? Să expui copiii la “ținute”, “sloganuri”, “gesturi cu tentă sexuală” și la alte stricăciuni morale?

Au primit bulevarde mai mari și ne dedicate plimbărilor pentru familii, bulevarde largi în care să nu fie expuși niciunui pericol, dar ei au refuzat vehement, vor acolo unde să fie văzuți mai ales de familii, vor să-i expună ei pe alții. Unde e iubirea aceea fluturată la referendum? Unde e iubirea aceea naturală care conservă, care salvează, care ocrotește cele mai fragile ființe? Unde este instinctul de conservare al societății și al sănătății ei? Vedeți că sunteți interesați doar de poftele voastre egoiste? Lăsați-ne cu poveștile despre iubire, că n-are treaba ce faceți voi cu iubirea.

Legat de primarul orașului Timișoarei, care a sponsorizat cu bani mulți un marș din acesta, îmi aduc aminte când i-am avertizat pe timișorenii care l-au votat că n-au ales ce trebuie, mi-au sărit în cap chiar si “creștinii” aceia autentici si un lider religios, însă acum le iese acreala pe nas. Data viitoare să ceară mai mult discernământ când aleg un primar, mai ales când are eticheta politică “U.S.R.”. Domnul să aibă milă și de București și de Timișoara și de toată țara că ne așteaptă vremuri tulburi. Doamne ajuta!

Cu prețuire pentru sfinți,
Toni Berbece

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: