ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Formalismul Din Templu

Aceasta este o traducere actuala a evlaviei lipsita de putere descrisa in 2 Timotei 3:2-5
Formalismul =“credinciosul” plin de dragoste pentru sine care munceste 24 din 24 de ore impins fiind de dorinta  lui  dupa mai mult, se lauda cu fortele proprii si cu intelepciunea proprie, ia pozitie trufasa vizavi de semeni si isi permite “luxul ” de a-si crea propria pocainta traind-o din plin si emanand iz de hula la adresa CELUI care a Poruncit-o ; ignora porunca a 5-a prin neascultarea de parinti dar vine deseori inaintea lui Dumnezeu cu liste fara INCHEIERE in care le cere pe TOATE cate nu le are  si uita sa-I multumeasca printr-o viata evlavioasa; isi pierde  dragostea fata de frati fiindca s-a golit de CEL care ESTE DRAGOSTE si  a dobandit o inima de stanca si neinduplecata in fata Cuvintelor care dau Viata si in fata Mustrarilor din Dragoste  ; isi permite  sa cleveteasca pe frati si pe cel uns in fruntea turmei  si traieste  o viata ca cea a fiului risipitor ,refuzand lectiile de “imblanzire”  pentru ca el nu iubeste Binele ci prefera mai degraba banii in schimbul lui Hristos si se uneste in acest “comert” cu cei obraznici si ingamfati  ,iubind mai mult placerile de aici si de acum care l-au “debransat” de la alimentarea cu  Seva Divina  ramanand totusi   in continuare “racordat”  la aceeasi retea  dar refuzand   sa vada ca de fapt este o “conducta dezafectata” .

Editorial scris de Estela C.Manea…© www.crestintotal.ro

Crestin Total recomanda :

www.portileraiului.roKerigma.ro www.liferomania.ro www.vilaelim.ro www.nouasperanta.ro www.carti-duhovnicesti.ro www.faclia.ro www.sufletsilumina.ro

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

3 Comments

  1. Asa este ,interesant articol si trebuie luat in serios ,caci formalisti sunt cei :2 Tim.3:7. care invata intotdeauna, si nu pot ajunge niciodata la deplina cunostinta a adevarului.
    8. Dupa cum Iane si Iambre s-au impotrivit lui Moise, tot asa si oamenii acestia se impotrivesc adevarului, ca unii care sunt stricati la minte si osanditi in ce priveste credinta.
    9. Dar nu vor mai inainta; caci nebunia lor va fi aratata tuturor, cum a fost aratata si a celor doi oameni.

    Multi fac o slujba de slujire fara ungere din partea prezbiterilor si a pastorilor ce sa mai vorbim de cea a lui Dumnezeu,….si isi pun inainte o imagine fatarnica de pocaiti si in afara ei sunt lumesti,plin pamantul de asemenea pocaiti formalisti care umbla dupa bani.
    Hula Duhului Sfant este defapt atunci cand faci o slujire fara voia lui Dumnezeu, tu Il hulesti si acel pacat nu v-a fi iertat niciodata.Daca vorbesti ceva trebuie sa o dovedesti prin fapte si sa faci semne si minuni in mijlocul oamenilor sa arati ca Dumnezeu este cu tine, altfel te faci mincinos atat in fata lui Dumnezeu cat si a oamenilor.Nu exista sa vorbesti sau sa canti despre Isus si sfanta evanghelie si tu sa traiesti contrariu, ca multi” artisti si slujitori de azi „(verze )atat in Romania cat si in lume,daca nu esti in stare sa te pocaiesti sa arati lumi adevarul, mai bine sa taci si sa stai pe un scaun intr-o adunare,mai bine simpli si smeriti decat prin lume nepocaiti,mincinosi fatarnici si hulind Duhul Sfant, ei slujesc si Lui Dumnezeu dar si lui Mamona .Dumnezeu nu asculta de ei si nici oamenii nu se pocaiesc la vorbele lor mincinoase si roadele lor va fi minciuna ,curvia,idolatria ,lacomia de bani si distractii, exact duhul pe care il poarta ei acela va fi si rodul lor,ai duh de curvie curvari aduni in jurul tau sau lacomie-lacomi sau fatarnicie-fatarnici .
    -Nu va inselati: „Dumnezeu nu Se lasa sa fie batjocorit.” Ce seamana omul, aceea va si secera. (Gal.6:7)
    -Nu va inselati preaiubitii mei frati: (Iac.1:16)-Dumnezeu va cunoaste inimile.
    Isaia 59:1. Nu, mana Domnului nu este prea scurta ca sa mantuiasca, nici urechea Lui prea tare ca sa auda,2. ci nelegiuirile voastre pun un zid de despartire intre voi si Dumnezeul vostru; pacatele voastre va ascund fata Lui si-L impiedica sa v-asculte!3. Caci mainile va sunt manjite de sange, si degetele, de nelegiuiri; buzele voastre spun minciuni si limba voastra vorbeste nelegiuiri.
    (parerea mea)

  2. Domnul sa te binecuvinteze sora Estela!!!

    Aceasta este cruda realitate pe care o traim in zilele noastre…de ce?? Pentru ca Domnul este gata sa vina…deoarece rautatea oamenilor a ajuns la culme iar fratii nu se mai inteleg ei intre ei….si ma gandesc la un singur lucru…OARE VA MAI GASI EL CREDINTA PE PAMANT CAND VA VENI?????

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura