DEVOTIONALEDEVOTIONALE VIDEO

Unde mergi după moarte?

În fiecare SECUNDĂ pe Pământ MOR 100 de oameni… Ce se întâmplă cu ei după moarte?

Te-ai gândit că într-o zi vei muri și tu? Ce va fi cu sufletul tău după moarte? Unde va merge? Biblia spune că există două realități după moarte. Împărăția lui Dumnezeu sau Raiul și împărăția lui Satan sau Iadul, locul chinului veșnic. În Rai vor ajunge doar oamenii răscumpărați iar în Iad – oamenii păcătoși. 

Implicit, toți oamenii care se nasc în această lume se nasc păcătoși. 

“Căci toţi au păcătuit și sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu.” (Romani 3:23). 

„De aceea, după cum printr-un singur om a intrat păcatul în lume, şi prin păcat a intrat moartea, şi astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricină că toţi au păcătuit” Romani 5:12

De ce toți au păcătuit? Pentru că toți moștenesc natura păcătoasă a primului om, Adam. Cu siguranță ai observat manifestarea și efectele păcatului în viața ta, nu-i așa? 

Fiindcă Dumnezeu este sfânt în natura Sa, niciun păcătos nu poate intra în Împărăția Sa. Nicio faptă bună nu ne poate apropia de Dumnezeu, din cauza naturii noastre păcătoase. Ajută-mă să-ți ilustrez acest lucru. Spune-mi, te rog, cum procedează societatea față de o persoană contaminată de tuberculoză, spre exemplu? Nu-i așa că o izolează. Dar dacă această persoană va face multe fapte bune, crezi că va fi acceptată? Nici eu nu cred. Până când nu i se administrează medicamentele necesare, această persoană rămâne în izolator. Și dacă ți-aș propune fructul tău preferat, dar aș adăuga în el un strop de otravă, îl vei mânca? Evident că nu, oricât de mult îți place fructul. De ce? Pentru că otrava produce moartea, nu-i așa? 

Toți suntem contaminați din punct de vedere spiritual și avem nevoie de medicamentul spiritual ca să fim vindecați. SÂNGELE Domnului Isus Hristos este medicamentul sufletului nostru. 

„Însă Dumnezeu Şi-a dovedit dragostea faţă de noi prin faptul că, în timp ce noi eram păcătoşi, Hristos a murit pentru noi. Deci, cu atât mai mult acum, când am fost îndreptăţiţi prin SÂNGELE Lui, vom fi mântuiţi prin El de mânia lui Dumnezeu.” (Romani 5:9). 

Presupun că îți pui întrebarea: ce legătură este între sânge și păcat? Cum sângele cuiva ne poate vindeca de păcat? Și de ce a fost nevoie anume de sângele lui Isus Hristos și nu sângele unei alte persoane? 

Citeste mai mult

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: