DEVOTIONALE

Devoțional | Situații mărunte, situații mportante

Amintește-ți că lui Dumnezeu Îi pasă de tine atât de mult încât vrea să-ți vorbească chiar și despre situațiile mărunte din viața ta.

Fă-mă să aud dis-de-dimineaţă bunătatea Ta, căci mă încred în Tine. Arată-mi calea pe care trebuie să umblu, căci la Tine îmi înalţ sufletul. (Psalmul 143:8)

Una dintre modalitățile prin care am învățat să am încredere în Dumnezeu și să-I aud vocea în situațiile și deciziile importante din viața mea a fost să învăț să-L aud în situațiile mărunte. Odată, Dave și cu mine ne pregăteam să vizionăm un film împreună cu câțiva membri ai familiei, dar nu am putut găsi telecomanda. Nu puteam să dăm drumul filmului fără ea, așa că toată lumea a căutat-o, dar cu toate acestea, nu am găsit-o.

Am decis să mă rog, așa că am spus în inima mea: „Duhule Sfânt, te rog arată-mi unde este telecomanda.” Imediat, mi-a venit în minte baia – și chiar acolo am găsit-o.

Același lucru mi s-a întâmplat și cu cheile mașinii; le căutasem peste tot, dar fără rezultat. Apoi m-am rugat și, în duhul meu, am văzut cheile pe scaunul din față al mașinii, exact acolo unde se aflau.

Aceste două întâmplări sunt exemple ale unui dar al Duhului Sfânt numit „cuvânt de cunoștință” (1 Corinteni 12:8). Dumnezeu mi-a dat cuvinte de cunoștință cu privire la telecomandă și la cheile de la mașină. Aceste daruri și nu numai, sunt disponibile tuturor celor plini de Duhul Sfânt. Darurile sunt înzestrări supranaturale de putere date credincioșilor pentru a ne ajuta să trăim viețile naturale în moduri supranaturale. Citeste mai mult

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura