DEVOTIONALEEDITORIALE

Sali Sabri: Cristos ne-a îndemnat la pescuit nu la vânat. Avem de ales ce vrem să fim. Pescari, vânători sau prăzi.

Nu mi-a plăcut pescuitul niciodată, deși în zona noastră este un fel de sport regional. Am descoperit recent că nici vânatul nu este pentru mine. Un prieten din Chicago m-a luat cu el la vânat în Indiana. M-a învățat că trebuie să mă îmbrac într-un anumit fel, ne-am udat bocancii cu urină de căprioară pentru a atrage masculii, ne-am urcat într-un pom și mi-a spus că trebuie să stăm nemișcați câteva ore bune pentru că, ele, căprioarele au auzul dezvoltat. I-am stricat planul pentru că după vreo o oră am început să râd în hohote, din senin. Aveam impresia că ne vânează ele pe noi, nu invers.

Un bărbat de la noi din biserică a pescuit toată sâmbătă noaptea și a uitat că duminică trebuia să vină la biserică. Eh, pasiunea.

Am impresia că sunt prea mulți vânători în lume și foarte puțini pescari. S-au dus pescarii dincolo de țărm. Nimeni nu vrea să mai pescuiască, toți vor să vâneze și asta ne face rău. Ne face rău pentru că stăm concentrați, nemișcați într-un pom, pândind greșelile altora, pregătindu-ne pușca pentru orice mișcare plăpândă.

Cristos ne-a îndemnat la pescuit nu la vânat. Haideți să lăsăm armele de vânat și să ne luăm undițele de pescuit, sau să le lăsăm pe toate și să învățăm de la El. Apa multă, pescari puțini! Lume multă, oameni puțini. Avem de ales ce vrem să fim. Pescari, vânători sau prăzi.

Sali Sabri

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura