ARTICOLUL ZILEI

Cât costă un sfânt? – de Nicolae.Geantă

Am văzut un clip în care o fătucă indiancă a fost arsă de vie pentru că devenise creștină. Pentru familia sa hindusă fata nu mai valora nimic! Cine citește Biblia știe că Iosif a valorat 20 de arginţi. Hristos a valorat 30. Tot arginți. Nabot a valorat o vie. Ioan Botezătorul un dans. „În faţa lumii sfinţii sunt ieftini pentru că enervează. Şi totuşi, de ce e numit Ioan ca fiind cel mai mic în Împărăţia Cerurilor?”, întreba retoric Vladimir Pustan într-unul din volumele sale.

Cât costă un sfânt? Pentru Richard Wurmbrand o misiune norvegiană a plătit comuniştilor 10.000 de dolari. Dar Martin Luther King a valorat doar câteva gloanţe. Și unii din bătrânii noștri au valorat ca Luther King. La Sighet, la Pitești, Gherla și Jilava. Ori la canal.

În urmă cu ceva timp am văzut un filmuleţ în care nişte fraţii ai noştri africani, probabil nigerieni, au fost bătuţi cu bestialitate apoi arşi de vii! Nimeni din miile de asistenţi la masacru nu a intervenit. Pentru că viaţa sfinţilor nu a valorat nimic pentru incendiatori!

Cât costă un sfânt? Puţin, prea puţin pentru unii, nimic pentru alţii. Dar pentru ei l-a costat viaţa pe Hristos!

Râmâneţi sfinţi! Hristos a plătit pentru noi cu preţ de sânge! 

--

Chiar așa, poate cineva aprecia valorea sângelui Domnului Isus Hristos?

Nicolae.Geantă

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura