ARTICOLUL ZILEIEDITORIALE

Incestul nu va mai fi pedepsit în România din 2013!

Incestul, adică actul sexual dintre rude de gradul I, dintre părinţi şi copii sau fraţi, nu va mai fi pedepsit din anul 2013 în România! Asta în condiţiile în care anual, peste 30.000 de minore sunt violate şi abuzate de părinţi sau fraţi!

Incestul reprezină o degradare a instituţiei familiei, având drept consecinţe grave tulburări genetice si psihice, precum si dificultăţi în relaţiile sociale si în recuperarea ca persoană umană cu demnitate. În prezent el se pedepseşte în România cu închisoare între 2 şi 7 ani.

Totuşi, Parlamentul României a modificat Codul Penal în această direcţie (încă de acum 6 luni!), dorind o afiliere la legislaţia Europeană. Europă unde incestul este ceva normal, legal (vezi Portugalia, Franţa, Spania), Europă care a interzis trecerea în buletine a numelui părinţilor (vezi Franţa), care promovează căsătoriile între persoane de acelaşi sex (vezi în special Olanda), care îşi ucide bătrânii în spitale (vezi eutanasierile fără a cere acordul nimănui, numai la latitudinea medicului – tot Olanda, dar şi scandinavii) şi copiii în spitale (un avort la fiecare 27 de secunde)… O Europă avidă de pornografie, care liberalizează prostituţia şi drogurile uşoare (iar Olanda!), care favorizează gay şi lesbienele, care a scos afară pe Dumnezeu din şcoli, din autobuze, din parcuri. Din biserici chiar!!! Orice, dar fără Dumnezeu!

Nu numai că Europa e o nouă Sodomă şi Gomoră, dar mă tem că într-o zi, noi, normalii vom intra în ilegalitate! Iar puşcăriile construite pentru abuzurile morale vor fi pline cu oamenii care vor să rămână spirituali.

Dacă Parlamentul acţionează anormal, aşa cum vedem mai sus, acum şi în 2013, Biserica cum reacţionează?

Articol scris de: Nicolae GEANTĂ – nicolaegeanta.blogspot.ro

 

Banner sbro.ro /

Banner KERIGMA/

“ Citești Scripturile cu alți ochi atunci când vezi efectiv locurile în care s-au derulat evenimentele descrise.
Prin agentia Oxentia Tourism ai acum ocazia să vizitezi Israelul.
Pentru rezervări sună la:   +40.746.675.313
+40.742.684.415

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

7 Comments

  1. Biserica sa ACTIONEZE, nu doar sa… reactioneze!

    Daca doar reactioneaza, atunci agenda sa va fi stabilita de chestiunile zilei…

  2. Cum poti sa dai like la asa ceva? Cum sa nu te umpli de manie sfanta? Acum sa vedem unde sunt crestinii adevarati, care sa stranga semnaturi, sa faca petitii si sa iasa in strada sa protesteze. In Cluj a fost mars anti-avort primavara aceasta. Acum vom sta pasivi?

  3. RUSINE ROMANILORR RUSINEEE!SCOATETI TARA INAINTE NU VA OCUPAT DE LEGI PROSTESTI …NU ACCEPTAI ..CURVIAA

  4. Acum cateva minute m-am uitat la procesul legislativ de la Camera Deputatilor si am vazut ca legea de punere in aplicare a Codului penal a fost promulgata ieri. Am citit textul trimis spre promulgare si incestul nu a fost abrogat din Codul penal. Va intra in vigoare de la 1 februarie 2014.

  5. Chiar daca nu crezi in Dumnezeu cum sa legalizezi asa ceva? Se stie clar ca din incest sunt sanse foarte mari de a rezulta copii bolnavi psihic sau chiar fizic. Daca incestul va fi legal, atunci costurile pentru ingrijiri medicale vor creste automat! Un stat normal la cap ar trebui sa stie asta.
    Cat despre viol, aceste este pedepsit in continuare, nu cred ca avea sens fraza cu 30000 de fete sunt violate anual de tati. Medico-legal se poate demonstra lipsa consimtirii unei parti, deci prezenta violului.

  6. Sa fim seriosi, abia acum intram in normalitate.Nu putem sa ne luam dupa niste primitivi care credeau ca vocea lui Dumnezeu le interzice raporturile sexuale dintre rude atata timp cat medical nu sunt probleme.Adica ies copii normali.

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: