EDITORIALE

Eliberat de două ori…A căzut în genunchi și și-a predat viața Dumnezeului care iartă chiar și criminalii. În Italia a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

În această seară la rugăciune la Deva ne-a vizitat Viorel M. Din familie de credincioși, în urmă cu peste 20 de ani a plecat în lume să caute fericirea fără Dumnezeu. În Italia a făcut multe rele și a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Astăzi, dupa 10 ani și 6 luni a fost eliberat. Eliberat fizic. Spiritual a fost eliberat în închisoare. Și-a adus aminte de Dumnezeu, acolo, în pedeapsă. A deschis Biblia la întâmplare și Dumnezeu i-a vorbit astfel:
Ezechiel 18:21 „Dar, dacă cel rău se întoarce de la toate păcatele pe care le-a săvârşit şi păzeşte toate legile Mele şi face ce este drept şi plăcut, va trăi negreşit, nu va muri. ”
A căzut în genunchi și și-a predat viața Dumnezeului care iartă chiar și criminalii. A fost eliberat de două ori. Spiritual și fizic.
Mi-e greu să descriu bucuria de pe chipul lui la eliberare. Un diacon din adunarea noastră l-a așteptat la poartă. L-a adus la adunare și am văzut azi bucuria mântuirii prin ochii unui deținut.
Ne-a spus că vrea să se întoarcă la închisoare. Cel puțin o dată pe săptămână. La colegii lui care sunt prizonieri nu doar fizic ci și spiritual.
Avem un Dumnezeu care lucrează… Care trece de zăbrele și care poate aduce căldură chiar și pe betonul rece.
Tu ești cu adevărat liber? Nu există mai mare tragedie decât să fii liber fizic o viață întreagă și prizonier în iad o veșnicie.
Nu vrei să fii liber o veșnicie?
Ne-am rugat pentru Viorel într-un mod special. Vrea să își întemeieze o familie. Să-și găsească un loc de muncă. Iar trauma zilelor noastre e că Dumnezeu iartă dar oamenii nu uită…
Spune și tu o rugăciune pentru prizonierii din ziua de azi. Pentru cei ce sunt în celulele de beton sau în celulele păcatului.
Doar cine a fost închis știe să prețuiască libertatea.
„Îți vom rămăne aproape Viorel. Vei avea umeri pe care să plângi oricând și brațe deschise. Vei avea frați și surori de azi la care telefonul nu va suna ocupat.
Ne bucurăm că te-ai întors acasă…”

https://www.facebook.com/c.boariu/photos/a.506420112783413.1073741828.503427436416014/1358224767602939/?type=3

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: