ULTIMELE STIRI

Relatia ce nu se va rupe niciodata

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Privind la aceasta tema (Relatia ce nu se va rupe niciodata) stateam si meditam ce reusiri sau binecuvantari am avut in relatia mea cu Dumnezeu. Relatia ce nu poate fi rupta vreodata este cea cu Dumnezeu. Probabil ca de mici majoritatea am fost invatati sa ne rugam si poate am ajuns sa avem o relatie cu El. La varsta de 13-14 am fost intr-o tabara si am descoperit cat de importanta e relatia mea cu Dumnezeu. In respectiva tabara vorbea de faptul ca ar trebui sa avem o relatie sanatoasa si vom vedea in ce mod minunat lucra El. Domnul Isus spune sa-L punem la incercare. Ei bine, asa am facut si eu. In clasa a 8-a ma gandeam sa incerc sa vad ce se va intampla si am pus deoparte 2 saptamani. In cea dintai saptamana am facut astfel: dimineata imi puneam ceasul sa sune mai devreme si astfel aveam un timp cu El inainte de a pleca la scoala si erau zile foarte faine se vedea ca Cineva e cu mine si ma protejeaza. Apoi am lasat o saptamana pur si simplu asa sa mearga toate de la sine si a fost foarte nasoala saptamana aceea. Dupa aceasta experienta nu m-am mai despartit de aceasta relatie [sunt zile cand chiar nu resist sa stau treaza mai devreme…dar nu trece asa mult timp fara].


Tu ce faci? Nu vrei sa incerci sa vezi si tu in ce minunat mod poate lucra la tine? Nu vei avea doar bucuri, o cantare care mie imi place spune asa:

El n-a promis doar cerul senin,

Nici flori pe cale fara pelin,
N-a promis soare fãrã de ploi,
Nici bucurie fãrã nevoi.
Dar ne-a promis din puterea Sa,
Pe drum luminã cã ne va da,
Al Sãu bogat har în încercãri
Si mângâiere în întristãri.

Un verset spune asa: ,,Mai buna este intristarea decat rasul, caci prin intristare inima se face mai buna” Eclesiastul 7:3. Daca Dumnezeu te trece prin incercari sau suferinta este pentru ca vrea sa te apropie de El, sa te faca sa intelegi ca ai nevoie de El. Domnul sa ne ajute sa avem o relatie buna cu El si sa ne bucuram de fiecare moment cu El.

by: Claudia Mihaiescu

Citeste mai multe articole scrise de Claudia Mihaiescu

Urmareste clipul de mai jos

Suntem si pe Instagram, urmareste-ne!

DONAȚII ȘI SPRIJIN FINANCIAR pentru CrestinTotal.ro

$3.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Sustine. Ajuta-ne sa aducem acest proiect mai departe. Strângere de fonduri pentru un nou format. Multumim

$1.00

5 comentarii la Relatia ce nu se va rupe niciodata

  1. Mi-am amintit de anii tineretii…cintarea ce ai pus-o in deosebi m-a dus inapoi cu 30 si de ani…frumoasa e tineretea traita cu Christos!!!

  2. da… ce frumos e sa te lasi prelucrat de D-zeu si sa iti incredintezi viata in mana D-lui si intreaga zi incepand de dimineata….d-zeu sa ne ajute pe totii!

  3. Ii cv. foarte frumos, iubesc marturiile:X:X:X:X:* foarte fain

  4. Pacea Domnului! minunat!…avem datoria de a arata si altora ce inseamna sa traim cu Hrisos si ce inseamna sa fii crestin…multumim Domnului ca il avem ! …

  5. DA CLAUDIA ,SORA MEA…ACEASTA RELATIE NU SE VA RUPE NICIODATA.SA STI CA SI EU PUN CEASUL SA SUNE DIMINEATA CA SA INCEP ZIUA CU DUMNEZEU,DAR O INCEP ALTFEL ASCULTAND EMISIUNEA PREFERATA DE LA RADIO ALT FM,CARE IMI DA ENERGIE PT INTREAGA ZI,INSA DE LUNI VREAU SA O INCEP PRIN RUGACIUNE S I ABIA APOI SA ASCULT RADIO SAU SA FAC ORICE ALTCEVA.E M INUNAT SSA INCEPI ZIUA CU DOMNUL.”DIMINEATA IMI INDREPT RUGACIUNEA CATRE TINE SI ASTEPT”PSALMUL 5:3.
    FI BINECUVANTATA CLAUDIA SI TOTI CARE SCRIETI ARTICOLE AICI.

1 trackback / pingback

  1. Evanghelici în Top 100 WP (25.02.2010) « România Evanghelică

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: