EducatieStiri

APEL CĂTRE SENAT. Alianța Părinților se împotrivește introducerii educației sexuale și ideologiei de gen în școlile și grădinițele din România. Întoarcerea legii la Comisii de către Senat, „o decizie revoltătoare și nejustificată”

Alianța Părinților, organizație națională cu filiale în 35 de județe, reprezentativă pentru mii de părinți de pe tot cuprinsul țării, a transmis o Scrisoare Deschisă Senatului cu privire la decizia reprezentanților PNL-UDMR-PLUS-USR de a întoarce la Comisia de specialitate legea privind educația sexuală, după ce Curtea Constituțională a respins pretențiile lui Klaus Iohannis privind introducerea obligatorie a acestei „materii” în școli. Publicăm mai jos Apelul Alianței către senatori:

„Considerăm că decizia Senatului României, din data de 3 februarie 2021, de a retrimite la Comisia pentru muncă, familie și protecție socială propunerea legislativă privind educația sexuală în școală, este una revoltătoare și nejustificată.

Anul trecut președintele României s-a considerat îndreptățit ca, judecând din perspectiva unei persoane care nu are copii, să decidă cum trebuie educați copiii altora. Ca urmare, a contestat această lege la Curtea Constituțională (care i-a respins contestația), iar ulterior a cerut Parlamentului să o reexamineze și, după cum s-a văzut, a beneficiat de tot sprijinul PNL, UDMR și USR-PLUS.

Ceea ce ignoră atât președintele României cât și partidele menționate este faptul că, potrivit articolului 29 alin. 6 din Constituția României, părinții sau tutorii au dreptul de a asigura, potrivit propriilor convingeri, educația copiilor minori a căror răspundere le revine.

citeste mai mult: https://www.activenews.ro/stiri/APEL-CATRE-SENAT.-Alianta-Parintilor-se-impotriveste-introducerii-educatiei-sexuale-si-ideologiei-de-gen-in-scolile-si-gradinitele-din-Romania.-Intoarcerea-legii-la-Comisii-de-catre-Senat-%E2%80%9Eo-decizie-revoltatoare-si-nejustificata-165114

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: