ANUNTURIStiri

Nou: Apare cardul de sanatate cu microcip

Incepem prin prezentarea opiniei unui medic român, nu oricare, despre cardul de sănătate. Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se întâmplă fără informarea corectă şi fără acordul nostru. Dr. Vasile Astărastoae, preşedintele Colegiului Medicilor din România declară: Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comporta riscuri pe toate planurile!!!

– Cardul este numai APARENT in favoarea asiguraţilor.

– Este periculos sa fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat. Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate sa afle tot. Acest lucru violează drepturile la intimitate si la demnitate ale persoanei si poate sa aduca mari prejudicii.

– La Consiliul Europei există o presiune imensă din partea firmelor de asigurări pentru a deveni legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor. Forţa financiara uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei sa ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ.

– Există riscul discriminării persoanelor pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.

– Datele medicale pot sa fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoana, mai ales intr-o societate conflictuală ca cea din România!!!

– Exista o tendinţă din partea Statului spre autoritarism în sensul de a cunoaşte totul despre cetăţeni şi de a-i controla !!!

– Este o incercare de abuz din partea statului si nu exista dezbateri publice!!!

– Se introduce o noua taxa, fara să întrebe populaţia, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.

– In privinţa donării de organe: vom intra in circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări. Şi dacă ar exista mai mulţi donatori de organe nu vor exista mai multe transplanturi în ţara noastră, pentru că fondurile disponibile pentru transplanturi de organe sunt limitate, iar creşterea numărului de donatori ar depăşi limita bugetară. Cui vor folosi organele luate de la romani??? Ce bani si ce organizare sunt in joc??? Cine va apăra “prostimea” de cei care vor dori să le comercializeze organele pe milioane şi milioane de euro sau dolari?

– Ca să înţelegem mai bine: in Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice discriminări împotriva imigranţilor, care nu au familiile alături de ei. Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe”!!!

– Exista un comerţ ilicit de organe de transplant, este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare.

– Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri in în domeniul psihiatric. Si în cazul transplantului de organe tot medicii pot sa ajunga la abuzuri daca legea si autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face !!!

– Ultimul exemplu este A1H1 (gripa porcină). In acest moment s-a dovedit ca cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile.

– Cardul de sănătate cu microcip (putea sa fie si o varianta fără), creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale.

Cardul de sănătate este “arma” cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un “furt al secolului” săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate dar NU VOR CARD DE SĂNĂTATE!!!

Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă: CEI CARE PLĂTESC DIN SALARIU SAU PENSIE SERVICIILE MEDICALE DE STAT, DAR NU VOR CARD DE SĂNĂTATE, VOR PLĂTI TOATE SERVICIILE MEDICALE DE CARE AU NEVOIE!!!

Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plăti de 2 ori asistenţa medicală. Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere. Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament. Ce minunăţie de neam suntem!!!

Potrivit hotărârii de Guvern, contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat, adică si obligatoriu şi plătit de “prostime”!!!

Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de banda largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic!!!

Credincioşii spun că nu vor să folosească acte electronice care conţin semnul fiarei – 666! Cine să se uite în gura unor “rătăciţi” care încă mai cred în Dumnezeu! Ce dacă sunt milioane, ce dacă îşi strigă credinţa şi cer respect măcar pentru sufletul lor dacă pentru nivelul lor de trai nu are nimeni!

Forul Ortodox Român vine cu exemple ale unor ţări care au clacat în acest experiment: În Marea Britanie s-au pierdut datele a 93% din asiguraţi. Germania a dat 1,7 miliarde de euro pentru implementarea parţială a unui astfel de sistem şi acum l-au stopat.
De ce pornim noi ceva ce nemţii au stopat? Cine are interese în a controla românii la capitolul sănătate şi organe?

Acestea sunt informaţiile din microcipul cardului, aşa cum au decis ministrul UDMR Cseke Attila şi guvernul Boc:

– numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului;

– codul unic de identificare în sistemul de asigurări;

– numărul cardului naţional de sănătate;

– diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice;

– grupa sanguină şi RH-ul;

– acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces;

– numele medicului de familie şi datele lui de contact.

Fiti binecuvantati!

Articol luat de pe: proconsul.com.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

13 Comments

 1. Nu vad nci un amestec in intimitatea mea.Atat timp cat dau peste tot cnp-ul si buletinul de ce nu ar fi facute publice bolile de care sufar,grupa sanguina , medicul de familie, telefonul si celelalte.tare va mai rataciti

 2. @ Mihai.
  Ok, la prima vedere nu pare mare lucru. Dar sa ne imaginam ca ti-ai dat acordul ca organele tale sa salveze alte vieti dupa deces. Iti dai seama daca cineva care are acces la baza de date cu organe si primeste multi bani de la vreun bogatan bolnav, esti predispus la a fi omorat in stil mafiot pentru a ti se preleva organele?

 3. Nu va temeti si cei daca ne controloeaza statul !!,atata timp cat noi cei scrisi in Cartea Vietii „avem cnp-ul lui DUMNEZEU” si El ne stie toate bolile si El le poate vindeca la vremea hotarata ,nimeni si nimic nu ne poate vatama.Asta e si pana traim pe acest pamant trebuie sa ne conformam hotararilor statului fara sa ne fie teama de semnul fiarei 666.Nu cipul de pe card este semnul fiarei, ci cei inscrisi la bisericiile catolice papalicesti si membrii cultelor si a religiilor care se unesc cu ei vor primii acest semn al fiarei.Cand papa va v-a pune cip sa fiti catolici ,atunci sa refuzati , de unirea ecumenica si de inscrierea in registrele lor sa va fie frica, nu de cipuri de ordin material.
  Acest semn al fiarei este doar pentru cei care nu sunt scrisi in Cartea Vietii Mielului.
  Un card nu te poate insemna cu acest semn ,niste cifre de 666.
  Fiti credinciosi crestinilor si nu va fie frica,Dumnezeu este cu noi si in noi cei alesi pana sfarsitul veacului.

 4. Ratacit sau nu, nu stiu daca ai vrea sa se stie ca numai tu si inca alte doua persoane din Romania sant compatibile sa zicem de un transplant de ficat cu cea mai bogata si influenta persoana din tara asta corupta la toate nivelurile nu stiu cum te-ai simtii cand ai stii ca esti cel mai vanat om si asta pentru ce?Pentru ca altul sa traiasca iar copii tai sa creasca orfani. Si apoi sa vezi cum vor creste palate atat la doctori ca de trbuie sa traiasca si ei dar si la acei asazisi ,,bisnismeni” care vor vinde orice numai sa-si atinga scopul. Ce zici am imaginatie bogata? Si totusi daca va fi asa?
  Pe de alta parte ce spune Scriptura ca cei care nu vor accepta numarul fiarei nu vor putea cumpara si nici nu vor putea vinde trebuie sa se implineasca.

 5. –-vio : -Corecta si matura abordare a subiectului, de catre dv ! Totusi am o ezitare privind citatul:,,sa nu poara cumpara si vinde…„-trebuie inerpretat ad-literam ? (v. Isa :55v1…) Mai vedem….

 6. @ Gabi
  -,,Buna„ gluma cu :,,Acordul pt prelevare…„! Stii ce se intampla ACUM, daca suferi un accident, nu ai actele la tine ,si ajungi la , ei `in ,moarte clinica `??…. (de fapt, in coma profunda..)

 7. Dumneavoastra v-ati referit la acel pasaj (verset) din Isaia 55 dar eu ma refeream la un posibil scenariu referitor la Apocalipsa 13:13-18. Este bine sa avem in calcul aceasta carte din Biblie deoarece vazand bine cum se desfasoara lucrurile acum si comparandu-le cu ce spune aceasta carte de prorocie vom avea o mai buna intelegere a timpuriloor in care traim.

 8. @ wh_arr.
  Nu stiu ce se intampla acuma, daca cunosti vreun caz, il poti scrie aici.
  Eu ma refeream la ce se poate intampla pe viitor, strict legat de ipoteza acordului de a-ti fi prelevate organele.

 9. _@ vio:
  _Ce voiam sa zic eu: -In general, textele se interpreteaza ,AD-LITERAM` ? fireste ca NU:altfel ce ar fi sa interpr. IN CLAR:balaur, Miel, raul Eufrat, undelemnul. si vinul…??? -Totul e alegorie, simbol.fireste…Si atunci:,,a cumpara si vinde„(comert) e mai imp. pt. NOI decat ,,a cumpara si vinde„in sens SPIRITUAL ??(e ceea ce vrea sa controleze ,fiara`!) Daca o interpretare e `general acceptata`, nu inseamna ca e, si …corecta !…

 10. Atat timp cat acest CIP nu este pus pe mana sau pe frunte,eu cred ca nu este un pacat.Dar cu siguranta ca acsta este inca un pas spre CIP.
  Domnul sa ne ajute sa nu primim acel semn al fiarei.

 11. -De fapt, fratilor, vorbim despre ,CIP` sau despre ,un SEMN PE FRUNTE`?? -,,Treci prin mijlocul cetatii,…si fa UN SEMN PE FRUNTEA(!) oamenilor care suspina si gem din pricina tutruror uraciunilor…„( Ezech.9:40). -Deci: cei BUNI au primit… un semn pe frunte !!! Inventase Ezechiel CIP-ul sau…aceste lucruri trebuie intelese SPIRITUAL ?? (revenim!)

 12. @ Gabi
  – Ce se intampla acum ,accidental` s-ar putea sa devina ,regula` in viitor !…Desigur, esti de aceiasi parere !…./(,cazurile` nu se scriu aici.!…)

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: